ALERTĂ Dăncilă, vizită pe FURIȘ în Israel, unde s-a văzut cu Netanyahu. Fraților, cine conduce de fapt acest Guvern?

ALERTĂ Dăncilă, vizită pe FURIȘ în Israel, unde s-a văzut cu Netanyahu. Fraților, cine conduce de fapt acest Guvern?

BREAKING Dăncilă, vizită pe FURIȘ în Israel, unde s-a văzut cu Netanyahu. Fraților, cine conduce de fapt acest Guvern? Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit azi cu Benjamin Netanyahu în Israel, unde se află într-o vizită de lucru, transmite executivul într-un comunicat. Este o vizită surpriză, neanunțată oficial de guvern sau de vreun ministru.

 Nici presa acreditată la guvernul României nu a fost informată de vizita premierului în Israel.

De remarcat că cele două fotografii oficiale furnizate de guvern sunt de o calitate tehnică slabă, neobișnuită pentru acest tip de evenimente oficiale, scrie  G4Media.ro .

Cei doi premieri au discutat despre o ședință comună de guvern în prima parte a anului.

Comunicatul oficial:

Întrevederea prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu

Aflată într-o vizită de lucru în Israel, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut astăzi, 18 ianuarie 2018, o întrevedere cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu.

Cei doi înalți oficiali au salutat relațiile excelente dintre cele două țări, fapt reflectat și de frecvența contactelor bilaterale la nivel înalt. În acest sens, s-a discutat și despre organizarea, în prima parte a acestui an, a ședinței comune a celor două guverne.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reconfirmat interesul României pentru consolidarea și aprofundarea relațiilor cu Statul Israel în domeniul cooperării strategice, securitate cibernetică și energetică, medicină, cercetare și inovare.

De asemenea, cei doi premieri și-au exprimat satisfacția pentru avansarea negocierilor în vederea încheierii Parteneriatului România-Israel în domeniul noilor tehnologii, de manieră să stimuleze interesul reciproc al comunităților de afaceri din cele două țări, astfel încât să fie fructificate potențialele economice bilaterale. A fost subliniată, de asemenea, importanța consolidării relațiilor în domenii precum sănătate, turism și educație.

În continuare, au fost discutate posibilele modalități de cooperare dintre România și Israel, inclusiv din perspectiva deținerii de către țara noastră a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Totodată, cei doi premieri, au avut un schimb de opinii cu privire la aspecte legate de situația internațională actuală.

 
 




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…