Categoria diverse „valori”/În timp ce Mândruță îl ruga să „salveze campania de vaccinare”, Tzancă Uraganu era amendat pentru o cântare la Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru

Categoria diverse „valori”/În timp ce Mândruță îl ruga să „salveze campania de vaccinare”, Tzancă Uraganu era amendat pentru o cântare la Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru

Cancan.ro dezvăluie că Tzancă Uraganu a fost amendat după ce a cântat la petrecerea lui Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru! Potrivit unor surse din cadrul poliției, celebrul manelist și membrii din formația sa au fost amendați în timp ce se aflau la un eveniment unde s-au încălcat regulile aflate în vigoare din cauza crizei epidemiologice. Artiștii și invitații sărbătoritului au dat explicații și în fața mascaților, care au intervenit de urgență.

Emanuel Daniel Dan, alias Manu Bombardieru, a împlinit o frumoasă vârstă și, deși, în această perioadă, sunt interzise petrecerile cu mulți invitați, el a ignorat acest aspect. În jur de 30 de oameni au participat aseară la party-ul dat în cinstea sa, unde Tzancă Uraganu a făcut un show incendiar.

Petrecerea lui Manu Bombardieru s-a desfășurat într-un local din Brănești, localitate aflată în județul Ilfov. Conform surselor noastre, la un moment dat, cineva a făcut o sesizare la 112, iar la fața locului au descins mascații.

 În momentul în care aceștia au ajuns, sărbătoritul nu era prezent, dar, cu toate acestea, el nu a scăpat de amendă. În plus, și ceilalți petrecăreți, inclusiv Tzancă Uraganu și colegii lui s-au ales cu o “notă de plată” din partea oamenilor legii.

“Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile și mesajele frumoase transmise telefonic sau pe rețelele de socializare!” este mesajul transmis ieri de Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru pe pagina lui de Facebook, fără vreo referire la incident.

Manu Bombardieru și soția lui, Nicoleta Claudia Balint, au doi copii împreună. El și fiica lui Sile Cămătaru s-au căsătorit pe 13 august 2015 © Facebook Manu Bombardieru și soția lui, Nicoleta Claudia Balint, au doi copii împreună. Emanuel și fiica lui Sile Cămătaru s-au căsătorit pe 13 august 2015 © Facebook Lucian Mîndruță, apel la Tzancă Uraganu! Manelistul, rugat să salveze campania de vaccinare anti-COVID-19
Lucian Mîndruță, apel la Tzancă Uraganu! Manelistul, rugat să salveze campania de vaccinare anti-COVID-19
Lucian Mîndruță, apel la Tzancă Uraganu! Manelistul, rugat să salveze campania de vaccinare anti-COVID-19
 
Pentru prima dată de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, autoritățile au anunțat că locurile de pe platforma creată special pentru programări depășește numărul persoanelor care se află în așteptare.
 

Din această cauză, Lucian Mîndruță a făcut un apel pe Facebook la celebrul manelist Tzancă Uraganu, pe care îl roagă să se ocupe de promovarea campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

Iată mai jos mesajul postat de jurnalist:

foto: Facebook Lucian Mîndruță; Instagram Tzancă Uraganu

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 Expo-nuri în Poliția Română?

5 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…