Categoria „valori”/A murit „El Magico” Raj, celebrul dealer al vedetelor

Categoria „valori”/A murit „El Magico” Raj, celebrul dealer al vedetelor

”El Magico” Raj, celebrul dealer al vedetelor, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Bărbatul era internat în stare gravă la spital, relatează Cancan.ro.

 La începutul lunii aprilie, Vasile Ciobanu, cunoscut drept ”El Magico” Raj, s-a infectat cu COVID-19. Inițial, bărbatul a avut dureri de cap și febră, dar ulterior starea lui de sănătate s-a agravat rapid. Capacitatea de funcționare a plămânilor se diminuase foarte mult, într-un interval de timp scurt, iar dealerul vedetelor a fost internat în stare gravă, la spitalul Sf. Pantelimon din Capitală.

Unul dintre amicii lui a dezvăluit, în urmă cu o săptămână, pentru Cancan.ro, că în ciuda faptului că era intubat la Terapie Intensivă, medicii erau optimiști în privința lui.

”Este grav, dar e ținut sub control. Își va reveni, pentru că e pe mâini bune. E intubat, nu l-am văzut, dar m-am interesat și pare că-și revine, încet, însă, dar e bine că se întâmplă asta”, a dezvăluit acesta.

Din păcate, însă, lucrurile au luat o altă turnură. Starea de sănătate a bărbatului s-a agravat, iar, în ciuda eforturilor depuse de doctorii din Capitală, ”El Magico” Raj nu a mai putut fi salvat.

Își vindea marfa în cluburile de lux din Capitală

Vasile “Raj” Ciobanu a petrecut aproape șase ani în penitenciarul Jilava, după ce procurorii au demonstrat că este furnizorul de droguri al mai multor vedete din România. Bărbatul era asociat lumii interlope și își vindea marfa în cluburile de lux din Capitală. 

La un moment dat, acesta era urmărit penal după ce l-ar fi amenințat cu moartea pe un bodyguard din fostul club ”Bamboo”, care nu i-a permis să vândă stupefiante în incintă. Vasile Ciobanu a mai fost audiat într-un dosar în care era vizat și Răzvan Ciobanu, cu care ar fi avut de altfel și o scurtă relație.

Fan înfocat al lui Pablo Escobar, înainte de a fi traficant de droguri, ”El Magico” vindea heroină. Potrivit unor surse Cancan.ro, acesta le trimitea clienților, internați în clinici de dezintoxicare, droguri prin agenții de pază.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Da, sunt gay! Și suntem mulți în branșă” / Primul interpret de muzică populară care își recunoaște orient…

2 Culise din stomacul infectat al Poliției Române / Cine își asumă eliminarea „bubei” Despescu?

3 Așa o fi?

4 O franţuzoaică de 37 de ani, mamă a trei copii, s-a îndrăgostit nebuneşte de un puşti român de 14 ani. Cum s-a…

5 Mesajul unui medic psihiatru înainte de a muri de COVID-19. Mama sa, profesoară, a murit de aceeaşi boală cu o…