Ce naște din pisică șoareci mănâncă/Cu cine se iubește Eva, fiica Andreei Berecleanu

Ce naște din pisică șoareci mănâncă/Cu cine se iubește Eva, fiica Andreei Berecleanu

Eva Zaharescu, frumoasa fiică a Andreei Berecleanu, este îndrăgostită-lulea! Cel care i-a furat inima este un cunoscut fante din showbiz: Ștefan Manolache, cunoscut drept “prințișorul taxiurilor”, fostul iubit al Andreei Antonescu!

 Eva Zaharescu este de o frumusețe răpitoare și are 19 ani. Tinerei i-a căzut cu tronc un donjuan din showbiz, care s-a iubit cu multe femei celebre. Este vorba despre Ștefan Manolache (28 de ani), fostul iubit al Andreei Antonescu, care a dat în vileag că se iubește cu fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu. Ștefan Manolache a publicat câteva imagini pe Instagram, în care apare alături de Eva Zaharescu, și din care reiese că cei doi sunt mai mult decât amici. Relația dintre Eva Zaharescu și Ștefan Manolache este încă la început, cei doi formând un cuplu de la sfârșitul lunii iunie, după cum anunță romanialibera.ro.
Dovada că Eva Zaharescu și Ștefan Manolache formează un cuplu
foto: Instagram

Ștefan Manolache este supranumit “Prințisorul taxiurilor”, întrucât familia sa deține o companie de taximetrie în orașul natal. Ștefan mai are doi frați, unul mai mic și unul geamăn. Tatăl noului iubit al Evei Zaharescu a fost consilier județean și președinte al UNPR Iași, dar deține și o importantă companie de taxiuri din Iași. 

Eva Zaharescu
foto: Instagram

Ștefan Manolache are și o fetiță

Ștefan Manolache este un adevărat aspirator pentru femeile celebre din showbiz, printre iubitele sale de până acum numărându-se: Andreea Antonescu, Silvia și Ada Tecuceanu de la “ Bravo, ai stil!”, Ioana Grama, dar și Calina, nepoata fostului premier Petre Roman. Relația cu Andreea Antonescu a fost de departe cea mai mediatizată. Cei doi au fost împreună timp de șase luni. Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit cu scandal, după o serie de acuzații de infidelitate, solista apelând chiar și la Poliție.

Ștefan Manolache este supranumit “Prințisorul taxiurilor”, întrucât familia sa deține o companie de taximetrie
foto: Instagram

Iubitul Evei Zaharescu are și o fetiță, cu o fostă iubită, Alexandra, micuța venind pe lume în luna aprilie. „E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar. Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have», e Ayla, minunea noastră, și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieți mele”, declara Ștefan Manolache pentru Cancan.ro.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

2 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

3 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro