Ce visează, de fapt, câinii. Afirmaţia unui expert de la Harvard răstoarnă tot ce se credea până acum, iar stăpânii sunt cei mai fericiţi - FOTO

Ce visează, de fapt, câinii. Afirmaţia unui expert de la Harvard răstoarnă tot ce se credea până acum, iar stăpânii sunt cei mai fericiţi - FOTO

 • Home
 • Life-Inedit (astăzi, 18:25) 1310 afişări

  Şi câinii visează şi nu orice, sau, mai bine zis, nu pe oricine. Potrivit unui expert de la Universitatea Harvard, care a fost intervievat de jurnaliştii de la revista People, câinii îşi visează stăpânii, notează Gândul.

  Ce visează, de fapt, câinii. Afirmaţia unui expert de la Harvard răstoarnă tot ce se credea până acum, iar stăpânii sunt cei mai fericiţi

   "Întrucât patrupezii sunt foarte ataşaţi de stăpânii lor, este cel mai probabil ca aceştia să le viseze fie chipul, mirosul sau simpla lor prezenţă", este de părere expertul.

  Recunoscuţi pentru iubirea necondiţionată pe care le-o poartă stăpânilor, câinii au un nou motiv să fie apreciaţi. Ultimele studii arată că patrupezii îşi visează stăpânii, potrivit BoredPanda.com, citat de Gândul.

  "În condiţiile în care se ştie despre câini că sunt foarte ataşaţi de stăpânii lor, iată că s-a ajuns la concluzia că aceştia îi şi visează. E cel mai probabil ca atunci când dorm, câinii să viseze faţa, mirosul sau simpla prezenţa a celor care au grijă de ei", a declarat, pentru revista People, profesorul dr. Deirdre Barett, de la Universitatea Harvard.

  Fragmentul din cadrul interviului acordat revistei People, care se referă la acest aspect, a fost împărtăşit de peste 60.000 de utilizatori Twitter. Mai mult, cei care deţin un patruped acasă au scris, pe pagina lor, despre declaraţia expertului, ataşând fiecare în parte o poză cu câinele lor dormind.  

  Sursa: mediafax.ro

  Trimite pe WhatsApp


  Citește și:

  populare
  astăzi

  1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

  2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

  3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

  4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

  5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…