CEO-ul Meta Force Lado Okhotnikov vorbește despre afacerea Crypto

CEO-ul Meta Force Lado Okhotnikov vorbește despre afacerea Crypto

Articolul prezintă punctul de vedere unic al directorului general al Meta Force cu privire la afacerea cripto.

Criptomonedele: afacere reală sau iluzie?

În lumea criptomonedelor, unde conexiunile cu alte piețe și industrii sunt minime, Lado Okhotnikov deschide calea spre rezolvarea unei întrebări importante: este piața criptomonedelor o afacere reală sau o lume a iluziilor? Atunci când se compară piața Bitcoin cu piața petrolului, se observă corelații puternice.
Baza pieței globale a energiei este piața petrolului, iar baza pieței criptomonedelor este Bitcoin, deoarece dinamica costului resurselor energetice se bazează pe costul petrolului, iar toate criptomonedele se bazează exclusiv pe Bitcoin.
Piața petrolului este strâns legată de economia globală a materiilor prime, iar piața criptomonedelor de piața globală a serviciilor financiare.
Costul petrolului și al bitcoin pe piața mondială este determinat de cerere și ofertă și este estimat în dolari.
Capitalizarea totală a pieței criptomonedelor este astăzi o fracțiune neglijabilă de 1.200 de miliarde de dolari. Pentru un salt evolutiv, Bitcoin ar trebui, ca și petrolul, să dobândească o valoare fundamentală asociată cu caracterul de neînlocuit, cum ar fi imposibilitatea de a fi îndepărtat sau furat, datorită descentralizării și tehnologiei blockchain.

Apariția criptomonedelor: o boală a sistemului financiar

Lado Okhotnikov, în studiul său despre Bitcoin, pune întrebarea: de ce are Bitcoin vreo valoare? De ce este gata să fie schimbată pentru zeci de mii de dolari? Această întrebare devine cu atât mai relevantă cu cât Bitcoin nu este susținută de active reale, nu este inimitabilă și este interzisă pentru tranzacții în unele țări. Lado recunoaște persistența Bitcoin, în ciuda caracteristicilor sale neobișnuite, și indică schimbările din sistemul economic modern care au contribuit la apariția criptomonedelor.
Având în vedere istoria sistemului financiar global, Lado Okhotnikov subliniază că apariția criptomonedelor indică boala acestuia. Într-o economie sănătoasă, criptomonedele ar fi lipsite de sens, dar odată cu schimbarea abordărilor față de standardul aur și apariția monedelor fiat, criptomonedele au devenit valoroase doar datorită consimțământului participanților pe piață. Renunțarea la standardul aur și trecerea la un consens al subiecților definește o nouă bază valorică pentru criptomonede.

Meta Force by Lado Okhotnikov: evoluția afacerilor cu criptomonede

Tocmai în acest context, Lado Okhotnikov prezintă proiectul Meta Force, care ridică întrebări și critici. Meta Force sparge tiparele proiectelor tradiționale de criptomonede, reprezentând o punte între lumea reală și cea a criptomonedelor. Meta Force creează un Metaverse în care utilizatorii pot profita la maximum de funcționalitatea blockchain și a criptomonedelor. Acest proiect se dorește a fi nu doar o altă criptomonedă, ci ceva unic și parte integrantă a vieții reale.
Utilizatorii Meta Force au acces la o platformă universală cu o varietate de formate de afaceri. Platforma integrează cele mai bune tehnici de afaceri, cum ar fi marketingul de rețea, vânzările directe, gamificarea și managementul proiectelor. Filozofia Meta Force, concretizată în contracte inteligente, asigură o interacțiune automată între utilizatori și platformă, eliminând riscul de eroare umană sau de abuz.

Despre companie

Compania internațională Meta Force, cu sediul central în Dubai, continuă să își dezvolte Metaverse - un spațiu digital pentru echipele de marketing în rețea. La începutul anului 2023, platforma avea 1,6 milioane de utilizatori. Astăzi, Metaverse nu numai că oferă noi oportunități, dar pregătește utilizatorii pentru schimbarea standardelor în lumea criptomonedelor și a percepției asupra afacerilor cu criptomonede.

Pe baza materialelor lui Dan Michael
Șeful Centrului de presă Meta Force
press@meta-force.space


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă