Surpriză totală!/Cine e bomba sexy pentru Alex Bodi care a plecat din țară și cum s-au distrat împreună

Surpriză totală!/Cine e bomba sexy pentru Alex Bodi care a plecat din țară și cum s-au distrat împreună

Alex Bodi s-a despărțit de Bianca Iordache pentru o altă domnișoară? Reporterii Antena Stars au aflat cine este, de fapt, bomba sexy pentru care controversatul om de afaceri ar fi plecat din țară, pe meleaguri străine, pentru a o cuceri. Iată cum s-au distrat cei doi împreună!

O machetă cu Alex Bodi și Justyna.
  • Cine e focoasa șatenă pentru care a plecat din România și cum s-au distrat împreună.
    Nici bine nu s-au afișat împreună, că se pare că Alex Bodi și Bianca Iordache s-ar fi separat. Zvonurile par să se adeverească din ce-n ce mai mult, mai ales în urma unui gest controversat făcut recent de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, afaceristul plecând tocmai în străinătate, părăsind România pentru o perioadă, pentru o nouă... cucerire!

Așadar, potrivit reporterilor Antena Stars, Alex Bodi ar fi plecat recent peste hotare, lucru dedus de altfel și de pe contul lui de Instagram, având în vedere că s-a pozat în locații din străinătate. Dar să nu credeți că este o vizită banală, căci după cum precizează sursa menționată anterior, controversatul afacerist ar fi părăsit România pentru câteva zile pentru a face o nouă cucerire...

Tot Antena Stars menționează că lui Alex Bodi pare să-i fi dat viața peste cap o nouă domnișoară, ea fiind motivul pentru care a plecat tocmai în... Polonia. Da, da, ați citit bine. Bomba sexy pare că i-a picat cu tronc afaceristului, acesta fiind în stare de mari sacrificii pentru ea.

Cine e femeia pentru care afaceristul a plecat din România

Și pentru ca să nu vă mai ținem în suspans, vă informăm că noua domnișoară care i-ar fi picat cu tronc lui Alex Bodi se numește Justyna. Aceasta locuiește în Polonia, este o șatenă extrem de focoasă și cu siguranță bărbații roiesc în jurul ei, având în vedere trupul de zeiță cu care se laudă.

Analizându-le conturile de socializare, Antena Stars a observat că Alex Bodi și tânăra au luat masa la același restaurant, loc în care s-au delectat cu cele mai fine preparate. De acolo, aceștia ar fi petrecut împreună într-un local exclusivist din Polonia, pe ritmuri de toate tipurile. Ce-i drept, cei doi nu s-au fotografiat împreună, însă fanii cu siguranță așteaptă cu nerăbdare declarațiile fostului soț al Biancăi Drăgușanu legat despre aceste ipostaze controversate, scrie spynews.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA