Cine este noua iubită celebră a lui Bobby Păunescu

Cine este noua iubită celebră a lui Bobby Păunescu

Bobby Păunescu a fost foarte discret în relațiile pe care le-a avut, de-a lungul timpului. Acum, însă, patronul de televiziune a contribuit, indirect, la „anunțul” că Andreea Ilie, cunoscuta mezzosoprană, este iubita lui! Iar relația nu s-ar fi înfiripat de o zi, două, ci ar avea în spate multe luni de dragoste ascunsă. 

Cancan.ro prezintă detaliile celui mai nou cuplu din lumea bună.

Cunoscut pentru relațiile cu celebrele Monica Bârlădeanu și Alice Peneacă, Bobby Păunescu o are acum alături pe sexy-mezzosoprana Andreea Ilie. Cei doi s-ar fi privit în ochi, cu drag, pentru prima dată, în urmă cu mai bine de jumătate de an, iar în scurt timp ar fi început să se viziteze. De altfel, o cunoștință a lor avea să dezvăluie, pentru Cancan.ro, că relația a fost ținută la secret de către Bobby Păunescu, deși Andreea și-ar fi dorit să se afișeze cu omul de afaceri. Ar fi vrut ca relația să fie oficializată.

Ceea ce, iată, s-a întâmplat, până la urmă, probabil după o discuție între cei doi, iar Bobby Păunescu ar fi ținut cont de doleanțele frumoasei artiste. Astfel că au apărut amândoi pe Instagram, foarte apropiați, pe contul Andreei, mezzosoprana afișând un zâmbet larg.

Bobby Păunescu și Andreea Ilie ar forma un cuplu încă de anul trecut

Bobby Păunescu, poveste de dragoste de 11 ani cu Monica Bârlădeanu

În urmă cu mulți ani, frumoasa actriță Monica Bârlădeanu era remarcată de Bobby Păunescu. Cei doi deveneau un cuplu, ba chiar unul care a ținut primele pagini ale tabloidelor mult timp. 11 ani a durat relația, iar cei doi au rămas buni prieteni.

Bobby Păunescu avea să o cunoască pe Alice Peneacă,  un manechin de succes care avea să devină imaginea internațională a brand-ului Guess. Doar doi ani s-au iubit Alice și Bobby, fiind chiar căsătoriți.
 
„Iubesc foarte multe lucruri, cum ar fi viaţa. A fost de comun acord despărţirea de Bobby şi nu am avea de ce să aruncăm cu noroi unul în celalalt. Sunt alţi factori care distrug o relaţie, nu distanţa. Pentru mine a fost o experienţă, dar din păcate nu s-a finalizat cum am fi dorit.

Sunt foarte iertătoare de fel. Cât despre ce s-a tot vorbit, vă asigur că nu este nimic. Trăiesc momentul în general, dar în acelaşi timp sunt responsabilă şi conştientă. Momentan mă focusez pe carieră şi atât”, spunea Alice, după despărțire.

Andreea Ilie, relație de iubire cu Norris Măgeanu

Pe ascuns s-ar fi iubit Andreea Ilie și cu Norris Măgeanu. Și se întâmpla cu puțin timp înainte de a-l cunoaște pe Bobby Băunescu. ”Sunt împreună, dar țin relația la secret”, dezvăluia un apropiat al celor doi. Iar la scurt timp avea să vină și dovada că relația nu era doar o speculație: fotografiile pe care îndrăgostiții și le-au postat pe Instagram și în care se aflau în aceeași zi, în același loc! Fie la Mamaia, fie la Câmpulung, de unde este Norris, fie la Sighișoara! Iar un clipuleț de câteva secunde îi descrie fericiți în mașina de teren.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

3 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

4 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!

5 Iordache a fost președintele AGVPS! / Ale dracului lighioane sunt pesediștii, țin sub control tot ce mișcă în ța…