UPDATE/Ciudata dispariţie de lângă soţie a unui român, la graniţa slovaco-ungară

UPDATE/Ciudata dispariţie de lângă soţie a unui român, la graniţa slovaco-ungară

UPDATE Petrișor Pipirigeanu, românul din Târgu Neamţ care a dispărut misterios la granița dintre Slovacia și Ungaria, când se întorcea împreună cu soția sa din Anglia, a fost găsit la o fermă în localitatea învecinată.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță pentru a fi consultat, întrucât se simțea slăbit. 

Acesta se află în afara oricărui pericol, sănătatea nu i-a fost pusă în pericol. 

 Nu se cunoaște încă motivul pentru care bărbatul a dispărut și ce făcea la ferma la care a fost găsit.

Știrea inițială

Un tânăr din Târgu Neamţ a dispărut misterios la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria, nemaiîntorcându-se la maşină după ce a plecat să cumpere apă, relatează Adevărul.

O familie din Târgu Neamţ trece prin momente de maximă tensiune, după ce un tânăr a dispărut în condiţii misterioase şi suspecte totodată la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria. 

Despre Petrişor Pipirigeanu nu se mai ştie nimic din seara zileri de duminică, 20 iunie 2021, când era în localitatea slovacă Veky Kamenec, în apropierea vămii cu cealaltă ţară menţionată. Tânărul venea din Anglia spre România, fiind însoţit de soţie. 

Din ce se ştie până acum, el a coborât din maşină pentru a cumpăra o sticlă de apă, dar nu a mai revenit la autoturism. În atare condiîii, rudele s-au mobilizat şi au postat pe reţelele de socializare mesaje în care cer ajutor celor care pot da relaţii despre dispariţia tânărului din Neamţ. 

„Distribuiţi vă rog! Dispărut de 12 ore la graniţa dintre Slovenia şi Ungaria, la aproximativ 5 kilometri de graniţă, între localităţile Velki Kamene din Slovacia şi Pecin, din ungaria. Se numeşte Petrişor Pipirigeanu. Poartă un tricou albastru deschis Adidas şi pantaloni de trening verzi trei sferturi. Venea din Anglia spre România. Dacă treceţi prin zonă şi îl vedeţi anunţaţi poliţia sau contactaţi familia la numerele de telefon 0771/050.029 sau 0752.987.301. Vă mulţumim!“, a scris pe Facebook naşa românului despre care nu se mai ştie nimic. 

Un mesaj asemănător are şi o vară a lui Petrişor Pipirigeanu: „Verişorul meu s-a pierdut la câţiva kilometri de graniţa cu Ungaria, în Slovacia, localitatea Veky Kamenec! Venea din Anglia împreună cu soţia. A plecat pe jos să cumpere apă şi n-a mai revenit la maşînă. Nu răspunde la telefon de aseară de la 10. Dacă trece cineva pe acolo sau locuiţi în zonă sau aveţi rude acolo, vă rog, ajutaţi-ne să-l găsim! Poartă un tricou albastru deschis, pantaloni verzi trei sferturi“.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur

2 Bordel în apartamentul unui preot din Bacău...

3 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

4 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

5 Câh...