Ciudățeniile Bucureștiului/Sărbătoare de lux pentru fiica bogătașilor mexicani și „Șeful morților”

Ciudățeniile Bucureștiului/Sărbătoare de lux pentru fiica bogătașilor mexicani și „Șeful morților”

Maria, fiica unor mega-bogătaşi din Mexic, s-a măritat în România. În plus, este gravidă pentru a doua oară cu Max Crăciun, poreclit de lăutari „Şeful morţilor”. Tânărul, fiul unuia dintre cei mai bogaţi afacerişti din Constanţa, are, la rândul lui, stil și prestanță. Conduce un Mercedes-Benz G 63 AMG Brabus nou, care valorează nu mai puțin de 200.000 de euro și ia masa alături de partenera lui doar în locații selecte.

 Cancan.ro prezintă imagini rare cu superbul cuplu.

În 2017, Max Crăciun s-a căsătorit. Fiul unuia dintre cei mai importanți oameni de afaceri de la malul mării a avut parte de o nuntă ca în poveşti pe plaja din Cancun, alături de aleasa inimii sale, o frumoasă tânără pe nume Maria. La petrecerea de după nuntă, Loredana susținut o reprezentație de nota 10, în schimbul căreia a încasat peste 40.000 de euro. Nu mai trebuie să precizăm că suma a inclus și deplasarea artistei în Mexic.

Masă regească la un local de lux

Nunta, însă, a trecut. După aceea a apărut și o fetiță. Potrivit informațiilor  Cancan.ro, Max Crăciun și Maria urmează să devină, din nou, părinți, superba brunetă fiind din nou însărcinată. Un moment numai bun pentru sărbătoare. Zilele trecute, cuplul s-a relaxat la Casa di David, un local de lux aflat în zona de nord a Capitalei. Cu băuturi fine și preparate exemplare, fix cum petrec adevăratele personaje cu greutate de pe mapamond.

În local, veselia si voia bună au fost la ele acasă. Cel poreclit de lăutari “Şeful morţilor” – grație afacerii pe care o derulează tatăl său – și fiica mega-bogătașilor din Mexic au apărut în restaurant îmbrăcați la patru ace. Maria a excelat, din nou, prin eleganță, iar „acareturile” super-scumpe, toate de firmă, au transformat-o într-un adevărat model. Nici Max Crăciun nu a trecut neobservat, omul de afaceri optând pentru o ținută lejeră, dar cu bun gust și, în același timp, stil.

Max și Maria au o fetiță. Curând vor deveni din nou părinți

Au plecat cu un Brabus de 200.000 de euro

Ca o concluzie, Max Crăciun și Maria sunt în top. Fără nicio exagerare. “Cireașa de pe tort” a reprezentat-o modul în care cei doi au plecat de la local. Tânărul om de afaceri și soția lui s-au urcat la bordul unui superb Mercedes-Benz G 63 AMG Brabus cu care s-au îndreptat spre propria reședință. Cuplul s-a simțit perfect în restaurantul pe care l-au ales, dovadă în acest sens fiind imaginile realizate de  Cancan.ro

Afaceri de succes

Faptul că Max Crăciun și Maria au arătat ce înseamnă cu adevărat să fii numărul 1, la localul din zona de nord a Capitalei, nu trebuie să surprindă. Cuplul deține un avion privat, aflat mereu “în gardă” pe Aeroportul Băneasa. Pregătit, la orice oră, de zbor, indiferent de destinație. Banii nu reprezintă, clar, o problemă pentru cei doi, afacerile celui poreclit de lăutari “Şeful morţilor” mergând ca pe roate. În prezent, se ocupă cu afaceri imobiliare, fiind cel “responsabil” cu construcția din Tunari – Otopeni, pe nume “Mirador Nord”.

 
Max Crăciun și Maria vor deveni din nou părinți

Ce business-uri are tatăl lui Max Crăciun

Max Crăciun este unicul fiu al lui Nicu Crăciun, proprietarul Cimitirului Municipal din Constanţa. Este cea mai de succes afacere a familiei, care a construit averea de mai multe milioane de euro din prezent. Firma patronată de Nicu Crăciun oferă toate serviciile necesare unei înmormântări. În afară de această afacere, mai are investiţii în imobiliare. Max Crăciun a studiat în Elveţia, el absolvind o şcoală de business din Lausanne.

De precizat că Max Crăciun a devenit cunoscut în showbiz în perioada în care era adolescent, fiindcă folosea, pentru a agăţa fete, o replică neobişnuită: “Bună. Sunt Max. Tata are cimitir. Vrei să bei ceva?” 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …

5 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…