Cum a ajuns să arate „fosta” lui Codrin Ștefănescu

Cum a ajuns să arate „fosta” lui Codrin Ștefănescu

Alice Constantinică, fosta soție a lui Codrin Ștefănescu, pare să se confrunte cu probleme de sănătate. Dacă, în trecut, încânta privirile tuturor cu un fizic de fotomodel, acum este îngrijorător de slabă, iar faptul că a apărut, recent, și cu o branulă în mână naște puțină îngrijorare. 

Cancan.ro prezintă cele mai noi imagini cu bruneta originară din Botoșani.

După mai multe momente tensionate, Alice Constantinică a pus punct poveștii de iubire cu ex-secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Ulterior, și-a găsit liniștea sufletească în brațele lui Cătălin Plapcianu, fost crai de Dorobanți, în prezent om de afaceri. Dacă lucrurile stau bine în plan sentimental pentru tânără, din punct de vedere al fizicului nu s-ar putea spune același lucru.

Alice Constantinică, îngrijorător de slabă și cu branulă în mână

Zilele trecute, Cancan.ro a întâlnit-o pe Alice Constantinică în momentul în care ieșea dintr-un mall din Capitală și se îndrepta spre casă. A luat-o pe jos, dorind, probabil să facă și puțină mișcare și, în același timp, să profite de timpul frumos. Acest lucru este, însă, mai puțin important. Ce surprinde total este, clar, fizicul pe care îl are în clipa de față bruneta.

Ținuta cu care a ales să iasă în public nu a avantajat-o foarte mult. I-a scos în evidență silueta parcă prea „silfidă”. Iar picioarele cu care, în trecut, făcea furori pe litoral sunt acum o amintire,  în prezent fiind foarte, foarte slabe. În plus, faptul că avea și un bandaj la mâna stângă, care acoperea, cel mai probabil, o branulă, te face să te gândești dacă nu cumva Alice Constantinică are probleme de sănătate.

Alice Constantinică, îngrijorător de slabă și cu branulă în mână

A urmat o dietă prea strictă?!

Este, totodată, posibil ca silueta din prezent să fie o dorință de-ale fostei soții a lui Codrin Ștefănescu de a se încadra în anumite standarde de frumusețe. Nu este exclus să fi ajuns aici din cauza unei diete mult prea stricte, care să-i fi afectat sănătatea. Timpul va scoate la iveală adevărul. Concluzia e că, dacă înainte atrăgea toate privirile în sensul pozitiv, acum se întâmplă tocmai invers, lumea bună a Capitalei fiind aproape șocată de fizicul brunetei Alice Constantinică.

 Relație de cinci ani cu Codrin Ștefănescu

Alice Constantinică şi Codrin Ştefănescu au fost parteneri în jur de cinci ani, iar în iulie 2016 au devenit părinții unui băieţel. Cei care au cunoscut-o pe brunetă, originară din Botoşani, au mărturisit că ea este o persoană cu adevărat deosebită, dar şi de o eleganţă rar întâlnită. Flacăra iubirii s-a aprins între ea şi Codrin Ştefănescu, cu peste 20 de ani mai mare, în momentul în care drumurile li s-au intersectat. În vârstă de 28 de ani, Alice a venit în Capitală pentru a studia Dreptul, iar o perioadă a cochetat şi cu modelingul, fiind manechin.

Codrin Ştefănescu şi Alice Constantinică, în perioada când formau un cuplu

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit...

5 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc