Cum a fost jefuită moștenitoarea unui milionar din Top 300 de bijuterii în valoare de peste 130.000 de euro

Cum a fost jefuită moștenitoarea unui milionar din Top 300 de bijuterii în valoare de peste 130.000 de euro

Sâmbătă noapte, Laurențiu Curt și prietenul lui Ionuț Ștefan Labeș au dat o mega-spargere în casa Ramonei Iulia Bărbuț, fiica regretatului Marcel Bărbuț, unul dintre milionarii României.

Cei doi tâlhari au fost prinși rapid de polițiști. Potrivit Gândul.ro, a doua zi după spargere cei doi băieți au fost identificați, pe rând, în locuințele lor din sectorul 1 al Capitalei. Principalul suspect este Laurențiu Curt. Potrivit surselor din anchetă, el ar fi fost cel care ar fi intrat pe geam, în timp ce „tovarășul” lui stătea de pază în afara casei ca să se asigure că proprietarii nu ajung acasă.

De asemenea, tot surse din anchetă spun că atât Laurențiu Curt, cât și amicul lui sunt consumatori de droguri și sunt cunoscuți pentru furturi mărunte. Aceasta ar fi fost lovitura vieții lor, de peste 130.000 de euro.

Potrivit Gândul.ro, infractorii au furat bani, bijuterii și ceasuri, care ar fi fost recuperate, ulterior, aproape în totalitate.
Copiii lui Bărbuț au împărțit, între ei, dividente în valoare de 60 de milioane de lei

Ulterior, a fost prins și al doilea suspect, Ionuț Ștefan Labeș, de 21 de ani, care nu a intrat în locuința victimei ci ar fi așteptat afară, ca să-și poată anunța prietenul, în timp util, în caz că proprietarii ar fi revenit acasă.

Cei doi suspecți au fost prezentați instanței Judecătoriei Sectorului 6 care a decis arestarea acestora, pentru furt calificat și complicitate la furt calificat.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, victima hoților este Ramona Iulia Bărbuț, fiica multimilionarului Marcel Bărbuț, decedat la data de 9 februarie 2019. Marcel Bărbuț a fost fondatorul companiei AdePlast, iar la momentul decesului deținea trei fabrici, în Roman, Oradea și Ploiești, unde producea vopsele, adezivi şi de polistiren.

Marcel Bărbuţ ocupa, în 2017, locul  102 în Top 300 cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 55 – 57 milioane de euro. Potrivit presei, acesta a avut cinci copii, care, după vânzarea companiei au încasat dividente în valoare de 60 de milioane de lei.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …

5 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…