„Da, fraierilor, știu că am țâțele lăsate!”

„Da, fraierilor, știu că am țâțele lăsate!”

Ana Morodan este una dintre persoanele, poate, cele mai asumate din showbiz-ul autohton. Nu se ferește să folosească filtre pe rețelele de socializare, să se machieze extravagant sau să apară naturală. Și nici cu sânii lăsați, căci, da, cu asta se “confruntă”, ar zice gurile rele. Însă, când vreodată a ținut cont Morodan de ceea ce spune lumea? “Contesa Digitală” a vorbit pentru Cancan.ro despre acest subiect, dar și despre operațiile estetice.

Puține vedete recunosc că au trecut pragul cabinetelor medicilor esteticieni. Fie din teama de a nu fi judecate sau doar pentru a păstra niște aparențe, de cele mai multe ori, refuză să admită acest lucru. Nu și Ana Morodan! “Contesa Digitală” spune tare, clar și răspicat la ce intervenții apelează și, mai mult decât atât, are și suficient umor încât să facă “mișto” de propriile complexe. 

Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!

Sursă foto: Instagram.com

Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo.

 „Eu nu fac orice pentru faimă”

Adevărul este că, îți spun sincer, eu cred că m-am născut cu acest miserupism. Din acest motiv am reușit să mă accept cu ușurință cu sânii lăsați, când îmi mai sare câte o unghie pentru că am unghii de plastic. Acum, nu vreau să fiu ipocrită, dar și eu sunt genul de om care-și pune botox, își pune hialuronic, își face vitamine injectabile în față. Și o să fac asta tot timpul și o să zic asta tot timpul. Eu nu înțeleg de ce trebuie să îmi fie rușine de asta.

„Contesa Digitală”, adevărul despre operațiile estetice la care a apelat/ Sursă foto: Facebook.com

Nu mă interesează că țâțele mi-ar aduce faimă, mi-ar aduce bani. Eu le-am spus tuturor că eu nu fac orice pentru faimă și pentru bani. Unu la mână eu nu-mi doresc faimă, eu îmi doresc doar bani.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 Așa o fi?

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

5 De citit...