Dictatura instaurată de USR pe rețelele de socializare: Valentin Mircea, fost șef al Corpului de control al premierului Cioloș, are contul de Facebook blocat, după ce a pus la îndoială studiile lui Vlad Voiculescu

Dictatura instaurată de USR pe rețelele de socializare: Valentin Mircea, fost șef al Corpului de control al premierului Cioloș, are contul de Facebook blocat, după ce a pus la îndoială studiile lui Vlad Voiculescu

Valentin Mircea s-a ales cu contul de Facebook blocat după ce a scris, într-o postare, că a făcut propriile cercetări ce au arătat că documentul prezentat recent de Vlad Voiculescu nu demonstrează că acesta a terminat studiile la Wirstchafts Universitat Wien, așa cum pretinde, ci doar le-a început. Mircea a precizat că dacă Voiculescu nu are diploma de absolvire, atunci „înseamnă că e un impostor, oricât de șocant vi s-ar părea”. Valentin Mircea a fost șef al Corpului de Control al premierului chiar în perioada Guvernului Cioloș, relatează  B1.ro .

 Valentin Mircea, blocat pe Facebook după dezvăluirile despre Vlad Voiculescu

Liderul PLUS București, Vlad Voiculescu, a prezentat recent mai multe date despre  studiile pe care le-a făcut la Viena, după ce, admite chiar el, „sunt acuzat că am stat prea mulți ani la o facultate de prestigiu din Viena, că am ajuns în mod suspect pe posturi bune din instituții de top vieneze, că diploma de studii ar fi falsă”.

„La serviciu mergea totul bine, făceam o mulțime de lucruri care îmi umpleau sufletul așa că dacă prietena mea de atunci nu m-ar fi convins să predau lucrarea finală, n-aș fi dobândit niciodată titlul de Magister. Lucrarea de Magister a primit notă maximă. Atașez aici diploma și prima mea fotografie de CV. Nu mă simt rușinat de perioada studiilor și muncii mele la Viena, ci recunoscător. Și nu am absolut nimic de ascuns, ba din contră”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Valentin Mircea, fost șef al Corpului de control al premierului Dacian Cioloș, însă, a pus la îndoială studiile lui Voiculescu. În opinia sa, documentul prezentat de liderul PLUS București demonstrează doar că a început aceste studii, nu că le-a și terminat.

„Am avut curiozitatea de a efectua propriile cercetări și am aflat că, într-adevăr, documentul prezentat de  Vlad Voiculescu  nu dovedește că acesta a terminat studiile la Wirstchafts Universitat Wien, ci doar că le-a început, în 2011, nu în 2001. Pentru cum arată o diplomă de absolvire, vedeți în comentariu. Sper că  Vlad Voiculescu  are o astfel de diplomă. Dacă nu, înseamnă că este un impostor, oricât de șocant vi se va părea”, a scris  Valentin Mircea , pe aceeași rețea socială.

El a atașat postării și un articol inPolitics,  preluat de B1.RO , în care se precizează că Voiculescu a avut nevoie de zece ani pentru absolvirea respectivei facultăți. El a dat declarații pentru sursa citată, dar, în continuare, nu se știe cum a fost posibil ca el să obțină în Austria posturi foarte înalte cu mult înainte de a obține diploma universitară, adică doar cu liceul la bază.

 După această postare, contul lui  Valentin Mircea  a fost blocat, relatează B1.ro.



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani