Dieta Andreei Ibacka. „Am și o zi în care «trișez». Este important să nu te frustrezi”

Dieta Andreei Ibacka. „Am și o zi în care «trișez». Este important să nu te frustrezi”

După o lungă perioadă în care nu a mai scris, Andreea Ibacka a revenit pe blogul personal cu o postare cu care vrea să-i inspire și pe alții. Tot motiv de inspirație este și dieta vedetei, dezvălută în Libertatea .

Andreea și Cabral, alături de copii. FOTO Facebook Andreea Ibacka

„Revenim din vacanță cu energie și motivație, deschidem un nou capitol și ne propunem să mutăm munții din loc, în speranța să fi început cel mai bun an din viața noastră. Poate și mai important e – totuși – să ne ținem de planuri și din februarie încolo, chiar dacă pe traseu apar – inevitabil – greutăți, răsturnări de situație și surprize mai bune sau mai puțin bune. E nevoie de 12 luni cu fața la joc pentru a ne vedea visurile cu ochii”, scrie Andreea Ibacka într-un articol despre planuri financiare.

Vedeta a mărturisit că începutul de an a fost pentru planuri, un fel de zi de luni pentru mersul la sală.

Cât despre sală, Andreea mărturisește că nu lucrează foarte mult. Are în schimb, un regim alimentar foarte sănătos, mai ales de când în viața ei au apărut copiii.

Sunt atentă la ce mănânc, deși mai am și o zi în care «trișez» și mănânc porcării. Este important să nu te frustrezi. (...) Odată ce am diversificat meniul copiilor, mi-am îndreptat mult mai mult atenția către alimente bio, ecologice (...). Mâncăm mai sănătos decât mâncam înainte, mâncăm pește (...), evităm prăjelile”, a mărturisit vedeta pentru libertatea.ro.

Andreea are, împreună cu Cabral , doi copii, Namiko și Tiago, iar rirmul de viață este unul solicitant, ceea ce, indirect, o ține în formă.

În 24 de ore simt cum schimb mai multe job-uri: de la mămica nedormită la diva wannabe, producătorul de conținut care are de postat în social media, soția cu gospodărie, contabila cu multe acte și facturi, studenta care încă mai are chef să învețe ceva nou, copilul care vrea să se joace”, mărturisea vedeta într-o postare mai veche pe blogul personal.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /