Nevasta lui Cataramă: Vaccinul Sputnik și cele chinezești sunt mai bune decat Pfizer și Zeneca

Nevasta lui Cataramă: Vaccinul Sputnik și cele chinezești sunt mai bune decat Pfizer și Zeneca

Fost candidat la primăria sector 1 din partea Pro România și soția lui Viorel Cataramă, medicul Adina Alberts spune că vaccinul rusesc este cel mai bun.

„Vă sunt datoare cu un răspuns, pe care mulți dintre dvs îl așteaptă. Nu pot să spun că dețin adevărul absolut. Ca și dvs, încerc să mă descurc în avalanșa de știri, reale și false, care inundă canalele noastre media. Profesia de medic mă ajută, dar mă și obligă. Eu NU POT să spun tâmpenii! Nu-mi dă voie legea. Dar NU POT să spun nici minciuni. Nu-mi dă voie conștiința!
AM ALES într-un final vaccinul potrivit pentru părinții mei. Aș fi vrut să am mai mult timp să mă documentez, mai multe date disponibile despre reacții adverse!
Am “ales” vaccinul Oxford Astra-Zeneca! Este o figură de stil... Pentru că, din păcate, nu am opțiuni în acest moment. Ar fi fost normal ca Guvernul României să fi negociat și cu cei de la AstraZeneca! Ar fi fost normal să avem și această opțiune la dispoziție! Și vaccinul rusesc Sputnik reprezintă pentru mine o opțiune mai bună decât Pfizer sau Moderna! La fel și cele 4 (deja) vaccinuri chinezești cu care se imunizează poporul chinez!
De ce?!
Este vorba de principiul vaccinului, de modul de obținere și de mecanismul de acțiune! Spre deosebire de vaccinurile Pfizer și Moderna, cei de la Astra Zeneca au dezvoltat ceva “pământean”! Au “prelucrat” un alt virus (aproape inofensiv) să dezvolte proteinele spike care, introdus în corpul uman, să determine răspuns imun specific împotriva noului virus cu țepușe! Și nu ca în cazul celor de la Pfizer și Modena care au transformat celula umană în “celulă cu țepi” așteptând ca sistemul imun să se îndrepte împotriva propriului organism, și să-și distrugă propriile “celule purtătoare de țepi”! Este contra naturii.
*
Insist pe nevoia cetățenilor de a putea alege! Nu am fost și nu voi fi niciodată o “antivaccinistă”! Dar trebuie să avem acces la informații, să deschidem bine ochii și să putem decide ce e mai bun pentru noi!”, a spus medicul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...