Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Document BOMBĂ!

Cancan detonează un document din interiorul cabinetului ministrului Sănătății! ajuns în presă face valuri. Documentul îl are în centru pe jurnalistul Vlad Mixich ajuns în conducerea Agenției Naționale a Medicamentului, pe lobby-istul Nicolae Voiculescu (zis Don Nic) și pe ministrul Vlad Voiculescu. 

Documentul prezentat de Cancan.ro atestă legături mai vechi și certifică un fapt - Vlad Mixich trebuia adus cu orice preț în sistem.

''Înainte însă de a-l propulsa pe jurnalist la conducerea Agenţiei Naţionale a Medicamentului (ANM), Don Nic încercat să-l infiltreze pe Mixich în Ministerul Sănătăţii (condus de nepotul Vlăduţ). Actele fuseseră întocmite, salariul (unul GIGANTIC) fusese stabilit, sarcinile trasate. Numai că draft-ul contractului de angajare s-a ”pierdut” pe holurile de la Sănătate, între cabinetul ministrului şi diferite direcţii care trebuiau să avizeze, iar totul a picat în ultimul moment.'', susțin cei de la cancan. 

”Surse de încredere din M.S. ne-au dezvăluit că directorii care ar fi trebuit să valideze angajamentul s-au codit să-şi pună avizele când au văzut suma scrisă negru pe alb în acte şi cu atât mai mult cu cât informaţiile (confidenţiale în prima fază) deveniseră cunoscute şi de alte persoane. Exista pericolul, aşadar, ca acest contractul să devină public (ceea ce şi facem noi azi), iar semnatarii să fie traşi la răspundere. Nimeni n-a vrut să-şi asume atunci.”, susține sursa citată.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ZVON / Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea ț…

2 Rechizitoriu DNA / Schema ingenioasă prin care „nașul” Mircea Sandu ar fi luat o șpagă de 200.000 de euro de la …

3 Faceți diferența! Bulgaria cumpără F-16 de ultimă generație, de trei ori mai scumpe decât cele cumpărate de Ro…

4 Trei năpârci. Atenție la aroganța voit afișată...

5 Filmul atacului de la Săpoca în care au fost uciși 4 oameni și răniți alți 9: „Totul s-a petrecut în mai puţin…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou