Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Document BOMBĂ!

Cancan detonează un document din interiorul cabinetului ministrului Sănătății! ajuns în presă face valuri. Documentul îl are în centru pe jurnalistul Vlad Mixich ajuns în conducerea Agenției Naționale a Medicamentului, pe lobby-istul Nicolae Voiculescu (zis Don Nic) și pe ministrul Vlad Voiculescu. 

Documentul prezentat de Cancan.ro atestă legături mai vechi și certifică un fapt - Vlad Mixich trebuia adus cu orice preț în sistem.

''Înainte însă de a-l propulsa pe jurnalist la conducerea Agenţiei Naţionale a Medicamentului (ANM), Don Nic încercat să-l infiltreze pe Mixich în Ministerul Sănătăţii (condus de nepotul Vlăduţ). Actele fuseseră întocmite, salariul (unul GIGANTIC) fusese stabilit, sarcinile trasate. Numai că draft-ul contractului de angajare s-a ”pierdut” pe holurile de la Sănătate, între cabinetul ministrului şi diferite direcţii care trebuiau să avizeze, iar totul a picat în ultimul moment.'', susțin cei de la cancan. 

”Surse de încredere din M.S. ne-au dezvăluit că directorii care ar fi trebuit să valideze angajamentul s-au codit să-şi pună avizele când au văzut suma scrisă negru pe alb în acte şi cu atât mai mult cu cât informaţiile (confidenţiale în prima fază) deveniseră cunoscute şi de alte persoane. Exista pericolul, aşadar, ca acest contractul să devină public (ceea ce şi facem noi azi), iar semnatarii să fie traşi la răspundere. Nimeni n-a vrut să-şi asume atunci.”, susține sursa citată.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dacă-l vedeți pe ăsta în Guvernul PNL să știți că MAFIA a rămas la putere!

2 ALARMĂ Deși este demisă, Dăncilă vrea să dea chinezilor, pe ultima sută de metri, un contract major: construir…

3 Se conturează Guvernul Ludovic Orban. Ce riscă Iohannis și PNL. Avertismentul lui Rareș Bogdan

4 Cât s-o fi dat? Frățiorul MAFIEI mineritului din Gorj, favoritul PNL pentru portofoliul Economiei! A fost lide…

5 Cum va arăta structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar. Schița momentului

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut