Document BOMBĂ!

Cancan detonează un document din interiorul cabinetului ministrului Sănătății! ajuns în presă face valuri. Documentul îl are în centru pe jurnalistul Vlad Mixich ajuns în conducerea Agenției Naționale a Medicamentului, pe lobby-istul Nicolae Voiculescu (zis Don Nic) și pe ministrul Vlad Voiculescu. 

Documentul prezentat de Cancan.ro atestă legături mai vechi și certifică un fapt - Vlad Mixich trebuia adus cu orice preț în sistem.

''Înainte însă de a-l propulsa pe jurnalist la conducerea Agenţiei Naţionale a Medicamentului (ANM), Don Nic încercat să-l infiltreze pe Mixich în Ministerul Sănătăţii (condus de nepotul Vlăduţ). Actele fuseseră întocmite, salariul (unul GIGANTIC) fusese stabilit, sarcinile trasate. Numai că draft-ul contractului de angajare s-a ”pierdut” pe holurile de la Sănătate, între cabinetul ministrului şi diferite direcţii care trebuiau să avizeze, iar totul a picat în ultimul moment.'', susțin cei de la cancan. 

”Surse de încredere din M.S. ne-au dezvăluit că directorii care ar fi trebuit să valideze angajamentul s-au codit să-şi pună avizele când au văzut suma scrisă negru pe alb în acte şi cu atât mai mult cu cât informaţiile (confidenţiale în prima fază) deveniseră cunoscute şi de alte persoane. Exista pericolul, aşadar, ca acest contractul să devină public (ceea ce şi facem noi azi), iar semnatarii să fie traşi la răspundere. Nimeni n-a vrut să-şi asume atunci.”, susține sursa citată.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

5 Primul caz de infecție cu coronavirus, confirmat oficial în România / Un bărbat care a intrat în contact cu ital…

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă