ALERTĂ Ei sunt cei 181 de nenorociți care-au votat Codurile Penale prin care infractorii politici scapă de pușcărie! Doar PNL și USR au votat TOTAL ÎMPOTRIVĂ!

ALERTĂ Ei sunt cei 181 de nenorociți care-au votat Codurile Penale prin care infractorii politici scapă de pușcărie! Doar PNL și USR au votat TOTAL ÎMPOTRIVĂ!

ALERTĂ Ei sunt cei 181 de nenorociți care-au votat Codurile Penale prin care infractorii politici scapă de pușcărie! Doar PNL și USR au votat TOTAL ÎMPOTRIVĂ! Doar PNL și USR au votat TOTAL ÎMPOTRIVĂ! Modificările aduse Codului penal și Codului de procedură penală au fost adoptate marți de Camera Deputaților, forul decizional în acest caz. S-au înregistrat 181 de voturi ”pentru”, 83 ”împotrivă” și o abținere în cazul Codului de procedură penală și de voturi 180 de voturi ”pentru”, 81 ”împotrivă” și 2 abțineri.

Cele două acte normative au trecut cu sprijinul deputaților UDMR și de la alte partide, deoarece coaliția PSD-ALDE nu mai are de anul trecut majoritate în Camera Deputaților. În timpul votului pe articole, ministrul PSD al Dezvoltării, Daniel Suciu, a stat în aceeași bancă cu liderul deputaților UDMR, Attila Korodi, cel care indică modul în care votează parlamentarii formațiunii. De altfel, UDMR a votat și în comisia Iordache modificările aduse de PSD și ALDE celor două Coduri penale.

La Codul de procedură penală au votat ”pentru”, pe lângă deputații PSD și ALDE, și 13 deputați UDMR, 8 deputați de la minorități, 3 deputați neafiliați(Ponta) și unul de la PMP.

La Codul penal au votat ”pentru”, pe lângă deputații PSD și ALDE, și 13 deputați UDMR, 7 deputați de la minorități, 3 neafiliați(Ponta) și unul de la PMP.

***  Lista deputatilor care au votat modificarile la Codul de Procedura penala.

***  Lista deputatilor care au votat modificarile la Codul Penal.

Deputații din afara PSD-ALDE care au făcut posibilă adoptarea modificărilor aduse Codurilor penale: 13 de la UDMR, 8 de la minorități, 3 neafiliați și unul de la PMP

 Deputați de la mai multe formațiuni au votat alături de PSD-ALDE modificările controversate aduse Codurilor penale, făcând posibilă adoptarea celor două acte normative, votul lor fiind astfel crucial, deoarece coaliția aflată la guvernare a pierdut încă de anul trecut majoritatea în Camera Deputaților.

Lista nominală a deputaților de la alte formațiuni care au votat alături de PSD și ALDE modificările aduse Codurilor penale: 

UDMR

Ambrus izabela-Agnes

Bende Sandor

Benedek Zacharie

Benko Erika

Biro Zsolt-Istvan

Csep Eva-Andrea

Korodi Attila

Kulcsar-Tera Josef-Gyorgy

Magyar Lorand-Balint

Marton Arpad-Francisc

Sebestyen Csaba-Istvan

Seres Denes

Szabo Odon

PMP

Corneliu Bichineț

Minorități

Andrian Ampleev

Petronela-Mihaela Csokany (abținere la Codul penal)

Iarco Furic

Andi-Gabriel Grosaru

Iusein Ibram

Varujan Pambuccian

Alin-Bogdan Stoica

Daniel Vasile

Neafiliați

Alexandu-Ioan Andrei

Alexandra-Corina Bogaciu

Remus-Adrian Borza










Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...