Document/Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

Document/Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

„Dragi romani pentru ca toata lumea imi cere dovezi , va fac o surpriza in premiera !
Iata Motivul pentru care Crin Antonescu a iesit din politica romaneasca :
In urma perchezitiilor facute de DNA in octombrie 2015 la sediul firmelor lui Dragos Dobrescu din str Primaverii nr 55 , acesta ca sa scape de problemele penale a decis sa faca o intelegere cu cei de la DNA Ploiesti si sa i denunte pe Antonescu George Crin Laurentiu si Valean Adina Ioana pentru achizitia apartamentului din str Zagazului ,sector 1 Bucuresti !
Totodata Dragos Dobrescu l a denuntat si pe asociatul sau Marian Magureanu fiul fostului director SRI Virgil Magureanu , cel care le a vandut acel imobil lui Adina Valean si Crin Antonescu !
Alaturat aveti in original prima pagina( urmeaza si celelalte)???? din declaratia prin care Dragos Dobrescu i a denuntat pe acestia la DNA Ploiesti :
P.S. Curand va voi prezenta si celelalte denunturi ale ,,SIFONULUI " Dragos Dobrescu la adresa lui Neculai Ontanu, Gabriel Oprea , Cristi Borcea si altii...????
Apropo, ,, La Multi Ani " pentru aniversarea zilei de nastere din 22 octombrie Nașule...” a scris pe Facebook fostul deputat PSD Cristian Rizea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...