Adina Alberts: În Israel, oamenii au fost plătiți să se vaccineze. Cine a refuzat a fost amenințat

Adina Alberts: În Israel, oamenii au fost plătiți să se vaccineze. Cine a refuzat a fost amenințat

Adina Alberts, Doctorul corona-sceptic, susține o serie de teorii ale conspirației legate de campania de vaccinare din Israel. Fără probe, desigur. „Aveți mai jos o scrisoare deschisă adresată oficialităților israeliene, semnată de doi avocați", începe postarea Adinei Alberts.

„Aveți mai jos o scrisoare deschisă adresată oficialităților israeliene, semnată de doi avocați, Ari Suchovolski și Ruth Machanes.
Ei demască manipularea autorităților israeliene, blocarea accesului la informare corectă și completă, și condamnă presiunea socială și mediatică asupra cetățenilor pentru a accepta să se injecteze cu un vaccin despre care Autoritățile Sanitare din Israel au susținut că este avizat de FDA!
Presiunile exercitate au fost atât economice cât și sociale:
- amenințări că nu vor fi primiți la muncă dacă nu se vaccinează, acestea venind atât din partea asociațiilor de producători Israelieni cât și din partea Ministrului Sănătății, a dlui Yuli Edelstein;
- amenințarea că ajutoarele sociale vor fi tăiate pentru persoanele nevaccinate;
- amenințarea cetățenilor că nu vor putea intra în niciun spațiu public dacă nu se vaccinează;
- celebrități și influenceri locali care au promovat intensiv campania de vaccinarea;
- mașini cu megafoane care circulau pe străzi “invitând” lumea la vaccinare;
- telefoane repetate și agresive venite de la autorități “invitând” lumea la vaccinare;
- stimulente financiare primite de cei care acceptau să se vaccineze, precum cazare gratuită în diverse hoteluri private, acces gratuit pentru diverse facilitați, zile libere plătite, diverse alte compensații bănești date de companiile private sau de stat.”, a scris Adina Alberts pe FB.

Israel este țara care a vaccinat 5 milioane de locuitori cu prima doză de vaccin, mai bine din jumătate din populație. Peste 3,3 milioane au primit și cea de-a doua doză. SURSA: Newsweek România


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /