Faza anului în București: Milionar cu Ferrari de 450k luând curent de la un Uber

Faza anului în București: Milionar cu Ferrari de 450k luând curent de la un Uber

Multimilionarul Dan Nicorescu a rămas din nou în pană cu superbul Ferrari Superfast 812, pe care, în decembrie 2018, a plătit nu mai puțin de 450.000 de euro. De această dată, l-a salvat un Uber care a “dat curent” supermașinii rămase fără baterie, pe Șoseaua Nordului. 

Cancan.ro prezintă ultima aventură trăită în trafic de rafinatul om de afaceri.

Dan Nicorescu a fost primul român care și-a comandat un Ferrari Superfast 812, pe care a achitat o avere. Din păcate, “bijuteria” a început să-i dea bătăi mari de cap multimilionarului. Pe 6 mai, afaceristul a rămas cu impozantul bolid în pană, în Piața Victoriei. La momentul respectiv, un șofer binevoitor i-a sărit rapid în ajutor și situația s-a rezolvat.

Din nou a făcut pană. Acum, pe Șoseaua Nordului

La doar câteva zile distanță, povestea, din păcate pentru Dan Nicorescu, s-a repetat. Doar că de această dată a rămas fără baterie la Ferrari pe Șoseaua Nordului, într-una dintre cele mai selecte zone din Capitală. Din fericire pentru rafinatul om de afaceri, un șofer Uber l-a scos dintr-o situație care nu a părut să-l avantajeze, având în vedere că în “bijuteria” de culoare roșie era prezentă și o domnișoară blondă, potrivit imaginilor realizate de Cancan.ro.

Salvat de un Uber

Situația s-a rezolvat prin metodă clasică, utilizată de cei mai mulți șoferi care întâmpină astfel de probleme. Mai exact, cablurile standard de pornire ale superbului Ferrari Superfast 812 au fost conectate la Uber, care i-a dat curent. De precizat că Dan Nicorescu a oferit tot ajutorul de care a fost nevoie pe durata “operațiunii”, în jur de 15 minute. Ulterior, “bijuteria” milionarului a putut fi repornită.

Dan Nicorescu a rămas din nou în pană cu superbul Ferrari pe care a plătit 450.000 de euro

 

Dan Nicorescu, cel mai „calificat” garaj din Capitală

Reamintim că Dan Nicorescu deține, în garajul său, mașini de lux care sunt estimate la 3 milioane de euro. Printre acestea se numără: un Aston Martin DBS Superleggera – 350.000 €, primul Ferrari Superfast 812 din România – 450.000 €, un Lamborghini Aventador – 400.000 €, Rolls Royce Phantom Coupe – 450.000 €, Bentley Azure – peste 300.000 €.

Dan Nicorescu, alături de două dintre „bijuteriile” pe care le deține

Cum a făcut primul milion de dolari

Excentricul om de afaceri a început să îşi construiască averea de la vârsta de 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, a strâns primul său milion de dolari. Originar din Târgoviște, afaceristul a fost, în trecut, funcționar la Banca Românească, iar în prezent, se ocupă de imobiliare și afaceri cu fier vechi. Vila luxoasă pe care o deține pe șoseaua Nordului din București și care a fost călcată de hoți în toamna anului trecut este evaluată la aproape 4 milioane de euro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică