Fotbal: Pancu – Pentru unii jucători la Turnu Măgurele e posibil să fi fost ultimele secunde în tricoul Rapidului

Fotbal: Pancu – Pentru unii jucători la Turnu Măgurele e posibil să fi fost ultimele secunde în tricoul Rapidului

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Daniel Pancu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pentru anumiţi jucători meciul pierdut în etapa a 3-a a Ligii a II-a cu Turris Oltul Turnu Măgurele (sco 1-3) va fi ultimul în tricoul formaţiei giuleştene.

El a anunţat schimbări majore în primul unsprezece în partida cu ASU Politehnica Timişoara de sâmbătă.

“Venim după o înfrângere care ne-a durut pe toţi şi spun eu absolut meritată după aspectul jocului. Am fost dominaţi clar la duelurile directe de o echipă care nu e în niciun caz mai valoroasă, dar noi am avut mari probleme de organizare pe faza defensivă. Am am avut jucători mult sunt nivelul lor, lucru care aruncă o umbră de îndoială şi asupra antrenorului. Vor fi cu siguranţă schimbări mâine în primul 11, iar pentru anumiţi jucători la Turnu Măgurele e posibil să fi fost ultimele secunde în tricoul Rapidului. Pentru că până la urmă eu sunt cel care răspunde aici”, a spus Pancu.

“Nu are legătură numai cu meciul de la Turnu Măgurele, e un proces care a început cu luni în urmă şi consider că sunt oameni care înţeleg, şi oameni care înţeleg mai puţin. Eu sunt răspunzător, am făcut şi eu greşeli, dar să nu se creeze o imagine că această echipă este dezorganizată sau că nu se apără bine din cauza antrenorului. Eu vorbesc o lună, două, trei, vorbesc, vorbesc ,vorbesc, dar dacă văd că nu înţelegi înseamnă că e timpul să ne despărţim. La mijlocul terenului am fost zero, am pierdut practic toate duelurile la Turnu Măgurele. Jucătorii ştiu cerinţele mele, ştiu cerinţele clubului, consider că şanse au avut toţi, dar de acum înainte vor avea din ce în ce mai puţine. Pentru că eu răspund de absolut tot aici”, a adăugat el.

Tehnicianul a menţionat că vor pleca 4-5 jucători şi vor veni alţi 3. “Pe 2 septembrie se închide perioada de transferuri, până atunci vor veni 3 jucători şi ne vom despărţi de 4-5. Şi azi am avut 31 de jucători la antrenament, dar eu cred că ne descurcăm cu 25 de jucători că doar nu jucăm în cupele europene”, a explicat antrenorul.

Daniel Pancu speră ca formaţia sa să arate cu totul altfel în partida cu ASU Politehnica Timişoara de sâmbătă: “Sper să demonstrăm în meciul de mâine că la Turnu Măgurele a fost doar un accident. Pentru că acolo ne-am prezentat la nivelul cel mai de jos. Mâine cu Poli Timişoara va fi un meci al frăţiei, dar nu aşa vor sta lucrurile şi pe teren. Chiar dacă ei au făcut trei puncte până acum, au în componenţă jucători cu experienţă în prima ligă. Important este să ne ridicăm din nou la nivelul nostru maxim. Sper să ne demonstrăm valoarea, jucăm acasă şi avem nevoie de victorie”.

“Pot fi considerat nebun sau paranoic, dar eu, şi o să mă auziţi ultima oară când spun asta, consider că Rapid în formulă completă şi la nivelul maxim este cea mai bună echipă din Liga a II-a. Nu avem voie să cedăm nicio clipă. Meciul de la Turnu Măgurele este unul de care nu vreau să mai am parte niciodată”, a mai afirmat Daniel Pancu.

Prezent la conferinţa de presă, fotbalistul Ştefan Pănoiu a declarat că este nevoie de o schimbare de atitudine pentru a obţine cele trei puncte în partida de sâmbătă.

“Ne aşteaptă mâine un meci dificil, dar avem nevoie mare de o victorie pentru că venim după această înfrângere de la Târgu Măgurele. Suntem într-un moment mai dificil, dar dacă o să jucăm ce am antrenat şi o să fim de determinaţi şi vom avea atitudinea necesară, vom putea obţine cele trei puncte puse în joc mâine”, a precizat Pănoiu.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 18:00, pe teren propriu, formaţia ASU Politehnica Timişoara, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a Ligii a II-a. AGERPRES / (editor: Marius Ţone, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /