Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie. Vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru perioada următoare

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie. Vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru perioada următoare

Citeşte horoscopul săptămânal 30 mai – 5 iunie şi vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru perioada următoare.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie BERBEC

Toate bune şi frumoase în această săptămână, nu se anunţă nimic neprevăzut în agenda ta, iar asta te linişteşte. Meriat câteva zile în care apele să nu fie agitate. La birou îţi faci treaba bine, iar superiorii nu au ce reproşa. Viaţa amoroasă, în schimb, te va pune în dificultate. Parteneurl tău vrea mai multă atenţie şi îţi va aduc ela cunoştinţă acest lucru. Miercuri nu este indicat să dai bani împrumut.

Horoscop săptămânal30 mai – 5 iunie TAUR

Săptămâna asta eşti frământat în adâncul sufletului tău, iar orice ai face, revii la aceeaşi stare de angoasă. Poate ar fi bine să meditezi şi să găseşti sursa nefericirii tale. Spre binele tău, starea de nelinişte care te apasă nu se reflectă la locul de muncă, unde te descurci foarte bine. Vineri vei avea parte de o surpriză neaşteptată.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie GEMENI

Nici bine nu s-a terminat ziua de luni, iar tu te simţi epuizat şi aştepţi cu nerăbdare sfârşitul de săptămână. Miercuri îţi vor fi puse la încercare abilităţile de negociere. Ai şansa de a ieşi în evidenţă şi a le face o impresie bună superiorilor tăi. Profită de ocazie. Weekendul te găseşte în sânul familie, petrecând timp de calitate alături de cei dragi.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie RAC

Luni şi marţi ai o stare de spirit foarte bună. Eşti optimist şi activ, dar mijlocul săptămânii te cuprinde plictiseala. La serviciu, îţi cam pierzi răbdarea, dar nu este indicat să devii impacientat cu colegii de birou. Vineri decizi că este momentul pentru o schimbare, aşa că apelezi la un stilist. Nativii singuri vor avea parte de câţiva admiratori şi s-ar putea iniţia şi o relaţie.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie LEU

Starea ta de spirit alternează de la o extremă la alta, iar cei din jurul tău nu ştiu ce să mai facă ca să îţi intre în graţii. Ai grijă cum te porţi cu cei din jur, mai ales joi, care se anunţă a fi o zi ghinionistă. Vineri planifici o călătorie alături de partener, iar asta te binedispune. Sâmbătă şi duminică nu ai parte de evenimente neplanificate şi, în sfârşit, te poţi odihni cum trebuie.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie FECIOARĂ

Luni şi marţi sunt favorizate afacerile, deci dacă ai oportunitatea, nu ezita să semnezi un contract sau să baţi palma cu cineva, bineînţeles, după ce citeşti cu atenţie toate actele. În restul săptămânii te axezi pe muncă, ceea ce este bine pentru că ai şansa să te remarci. Totuşi, în weekend s-ar putea să ai minore probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie BALANŢĂ

Dragostea pluteşte în aer toată săptămâna, iar asta te bucură nespus. Marţi şi miercuri vei întâmpina câteva dificultăţi la serviciu, dar nimic din ce nu poţi rezolva cu puţină atenţie şi seriozitate. Vinerea nu te surprinde într-o dormă fizică atât de bună, dar îţi revii relativ rapid, căci vei primi o vizită de la nişte persoane apropiate, prieteni sau rude.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie SCORPION

Vei avea o săptămână destul de agitată, cu multe sarcini de îndeplinit. Bineînţeles, vei încerca să le rezolvi pe toate, dar dacă nu reuşeşti, nu trebuie să te necăjeşti. Miercuri vei atinge apogeul în ceea ce priveşte stresul, aşa că asigură-te ca după serviciu să faci ceva relaxant. Ritmul alert continuă până sâmbătă, dar duminică vei avea parte de o surpriză frumoasă.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie SĂGETĂTOR

La capitolul sănătate nu trebuie să te alertezi, dar nici să eviţi mersul la cabinet. Luni şi marţi în special nu te vei simţi aşa bine, deci fă-ţi puţin timp şi mergi la doctor. În intervalul miercuri – vineri te axezi doar pe sarcinile profesionale, întrucât există şansa de a promova. În weekend reuşeşti să îţi împarţi timpul între partener şi părinţii tăi şi reuşeşti să te odihneşti.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie CAPRICORN

Anumite conflicte cu părinţii şi-ai lăsat amprenta asupra ta, iar din cauza asta nu te simţi atât de bine. Îngroapă securea războiului şi lasă supărările deoparte, doar aşa vei putea merge înainte. Miercuri şi joi ar trebui să reduci din cheltuielile care mai pot aştepta. Trebuie să te menţii pe linia de plutire din punct de vedere financiar. În weekend ai planuri cu prietenii şi te vei distra.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie VĂRSĂTOR

Te simţi neglijat de partener, iar asta îţă afectează starea de spirit. Lasă sinceritatea să pătrundă în relaţia voastră şi discută deschis cu el pe acest subiect. Doar aşa vei putea rezolva lucrurile. Evită reproşurile. Miercuri, se iveşte o şansă în ceea ce priveşte cariera ta profesională. Fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău pentru a fi pregătit în orice moment.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie PEŞTI

Deci că este momentul oportun să îţi iei câteva zile libere şi să te axezi pe viaţa privată, ceea ce nu e rău. Partenerul tău abia aştepta să petreacă mai mult timp cu tine. Nativii burlaci au şanse mari să întâlnească o persoane interesantă cu care ar putea iniţia o relaţie. Vineri şi sâmbătă te cuprinde o uşoară stare de nervozitate, dar trece repede.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...