Imagini noi care spun multe/Bianca și Bodi, scenele care trădează împăcarea

Imagini noi care spun multe/Bianca și Bodi, scenele care trădează împăcarea

Bianca Drăgușanu a trăit, zilele trecute, o serie de experiențe de intensitate maximă, iar în poveste sunt incluși atât Gabi Bădălău, cât și Alex Bodi. Vedeta TV s-a despărțit definitiv de fiul fostului ministru Niculae Bădălău, dar a fost filmată ulterior cu Alex Bodi, în ipostaze demne de cele mai romantice filme, scrie Cancan.ro.

Cancan.ro a aflat că Bianca Drăgușanu i-a înmânat cheile de la apartament lui Gabi Bădălău. Cei doi sunt certați de câteva zile, însă omul de afaceri caută să o împace pe fosta prezentatoare TV. Așa se face că și duminică, când blonda a dat nas în nas cu Alex Bodi la un restaurant de lux din Capitală, Gabi Bădălău a venit săgeată la locul faptei.

Gabi Bădălău, tentative de împăcare

După scena care a uimit pe toată lumea, omul de afaceri ar mai fi încercat să o împace pe fosta prezentatoare TV.

Alex Bodi și noua lui „jucărie”, un Polaris Slingshot, ediție limitată

Niciuna dintre tentative nu ar fi dat roade, ba s-ar fi soldat chiar cu certuri. 

Afaceristul ar fi căutat-o și i-ar fi trimis zeci de mesaje. Ar fi sunat-o de zeci de ori, însă fără succes. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare de la Kanal D a postat pe Instagram o captură a telefonului ei, cu un număr de telefon care o apela în disperare, făcând referire la Gabi Bădălău.

Alex Bodi a „șicanat-o” în trafic, și-au întins mâinile și au vorbit ca doi îndrăgostiți

După episoadele cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu s-a dus la sală pentru a-și întreține trupul de manechin. Când a plecat din Pipera, vedeta TV s-a întâlnit în trafic cu nimeni altul decât Alex Bodi, care era la volanul unui triciclu de ultimă generație, un Polaris Slingshot, ediție limitată.

Alex și Bianca, gesturile care par să anunțe o împăcare sperată de fanii fostului cuplu

Culmea este că, în momentul în care, întâmplător, milionarul din Mediaș a trecut pe lângă Bianca, în mașina divei cânta piesa lor preferată, „Înainte să ne fi născut”, de la The Motans. În momentul în care au ajuns unul lângă altul, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au întins mâinile unul către celălalt.

Scena a fost filmată de un alt șofer, iar imaginile au ajuns pe adresa redacției Cancan.ro unde oricine poate trimite imagini sau ponturi cu vedete din locurile în care sunt văzute.

Publicăm în exclusivitate imaginile emoționante, cum doar în Titanic ați mai văzut. Sunt scene care dau speranțe fanilor celor doi foști soți, care îi vor din nou împreună.

O conexiune puternică

Sentimentele dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să fie extrem de puternice. Conexiunea dintre cei doi este clară pentru apropiați, iar cine îi cunoaște spune că nu pot sta unul fără celălalt. 

Atât diva, cât și afaceristul sunt două persoane care duc totul la extrem, pentru că au trecut prin multe împreună, dar și separat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc

5 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman