Info. Dosarul violențelor din 10 august va exploda! Dragnea a avut cu patru zile înainte scenariul diversiunilor! Un exemplar ar fi ajuns și la o televiziune afiliată PSD

Info. Dosarul violențelor din 10 august va exploda! Dragnea a avut cu patru zile înainte scenariul diversiunilor! Un exemplar ar fi ajuns și la o televiziune afiliată PSD

Info. Dosarul violențelor din 10 august va exploda! Dragnea a avut cu patru zile înainte scenariul diversiunilor! Un exemplar ar fi ajuns și la o televiziune afiliată PSD, spun surse din Jandarmerie. Cel care ar fi ținut legătura cu toate entitățile implicate ar fi fostul sepepist al lui Dragnea, acum secretar de stat. Din păcate, din motive de siguranță a sursei, la acest moment nu putem da mai multe date și nume. Însă e groasă rău de tot, oameni buni. Este greu de descris în cuvinte ce minți bolnave au specimenele care au pus la cale acest plan. Vă asigurăm că vor fi audieri explozive.

Patru șefi din Jandarmeria Română au fost citați vineri la Parchetul General pentru a fi audiați în calitate de suspecți în dosarul reprimării violente a mitingului din 10 august.

Aceștia sunt șeful jandarmeriei, Ionuț Sindile, prim-adjunctul său, Sebastian Cucoș, șeful Jandarmeriei București, Laurențiu Cazan, și șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, Cătălin Paraschiv.

Cei patru sunt cercetați de procurori pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu și complicitate la participație improprie la purtare abuzivă, conform citației dată publicității de jurnalistul Rareș Bogdan.

Potrivit publicației Curentul, de ancheta procurorilor ar fi vizată inclusiv ministrul de Interne, Carmen Dan.

Sebastian Cucoș este în prezent prim-adjunct al șefului Jandarmeriei, dar în seara reprimării violente a mitingului din 10 august a fost cel care se afla la comanda instituției.

Ionuț Sindile a fost numit pe 15 august șef al Jandarmeriei, pe 10 august el fiind adjunctul lui Cucoș.

Laurențiu Cazan este șeful Jandarmeriei București, în 10 august el fiind comandantul dispozitivului de jandarmi din Piața Victoriei și cel care a dat ordinul de intervenție în forță pentru evacuarea protestatarilor.

Nu în ultimul rând, Cătălin Paraschiv este șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, unitate pe care a condus-o în seara de 10 august, după ce a fost dat ordinul de intervenție în forță. Paraschiv a fost filmat și fotografia agresând personal protestatari pașnici și chiar jurnaliști.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina