Informație-BOMBĂ! Firea pregătește îi lovitura de grație lui Dragnea. Se pregătește să iasă în public cu armata de susținători

Informație-BOMBĂ! Firea pregătește îi lovitura de grație lui Dragnea. Se pregătește să iasă în public cu armata de susținători

Informație-BOMBĂ! Firea pregătește îi lovitura de grație lui Dragnea. Se pregătește să iasă în public cu armata de susținători. Surse din interiorul PSD au dezvăluit pentru PSnews.ro că până vineri, 14 septembrie, 28 de de PSD-iști (președinți de organizații și membrii CEx) vor redacta o scrisoare ce va produce un adevărat cutremur în interiorul PSD.

Mai exact, în scrisoarea redactată de cei mai sus menționați, se va cere atât convocarea Comitetului Executiv Național al PSD, precum și discuții referitoare la poziția adoptată de Liviu Dragnea la conducerea partidului.

Sursele PSnews au declarat că cei 28 de PSD-iști vor merge să depună personal scrisoarea la sediul PSD din Kiseleff, apoi vor organiza un eveniment prin care își vor expune toate nemulțumirile legate de actuali pași ai partidului aflat sub conducerea lui Liviu Dragnea. Mai mult, se pare că cei 28 de ”răzvrătiți” îi vor da mari bătăi de cap actualului șef al social-democraților, întrucât aceștia intenționează să ceară un vot pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, exprimându-și astfel un vot de susținere pentru Gabriela Firea, aflată în război deschis cu acesta.

Amintim că potrivit art. 139 din statutului PSD Comitetul Executiv National al PSD se întruneşte lunar sau ori de câte ori este necesar, la convocarea Preşedintelui PSD, a Biroului Permanent Naţional sau a cel puţin 1/3 din numărul membrilor săi. Însă, înlocuirea lui Liviu Dragnea se poate face doar în Congres, care, potrivit art. 116 in statutul se constituie din delegaţi aleşi de Conferinţele organizaţiilor judeţene și a Municipiului Bucureşti, în baza Normei de reprezentare stabilită de prezentul Statut şi se întruneşte o dată la patru ani, la convocarea Comitetului Executiv Național al PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /