Interlopul Bera, culcat de bodyguarzi la cârciuma lui Castellano. Chemat în ajutor, Caran s-a uitat

Interlopul Bera, culcat de bodyguarzi la cârciuma lui Castellano. Chemat în ajutor, Caran s-a uitat

Interlopul Gabi Bera, însoțit de Daniel Onoriu, ambii împrepună cu familiile au mers la IT Cucina, restaurantul lui Ciro Castellano din Herăstrău. Totul ar fi fost ok până când Bera, băut, ar fi început să-i înjure pe Ciro și pe fratele acestuia, Joshua.

După o vreme în care a petrecut liniștit, Gabi Bera, aflat sub influența alcoolului a început să-i înjure pe angajații resaurantului. 

Aceștia l-au rugat să înceteze și i-au transmis că îl vor anunța pe Ciro Castellano. Însă nici patronul nu a scăpat de furia lui Bera care l-a înjurat de familie. Înainte ca scandalul să escaladeze, au intervenit bodyguarzii lui Ciro Castellano. 

Bera, simțindu-se amenințat, l-a chemat în ajutor pe Costel Caran. Cu toate acestea, Costel nu a putut să-l ajute prea mult, probbil de teama bodyguarzilor, și doar a privit ce se întâmplă și a strigat de câteva ori: “Ce faceți, bă, îl loviți de față cu mine?”

Interlopul Gabi Bera și-a luat câteva picioare în cap, a fost făcut KO și scandalul a luat astfel sfârșit, conform unor surse Cancan, care ar fi fost de față.

Costel Caran, „liniștit” și el anul trecut

În toamna anului trecut, Costel Caran s-a luat la bătaie cu fiul unui dezvoltator imobiliar de succes. Interlopul i-ar fi reproșat tânărului că ar fi deschis o afacere împreună cu unul dintre dușmanii clanului. Ulterior l-a și pălmuit pe acesta.

Tânărul n-a stat cu mâinile-n sân și a reacționat. I-a dat un pumn și l-a pus la pământ pe Costel Caran. După acest incident, interlopul ar fi luat o decizie radicală. Acesta nu mai iese singur în locuri publice.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 „Așa îl cheamă” / Oana Zăvoranu a făcut public adevăratul nume al lui Luis Lazarus

4 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

5 TOP 50 cei mai bine plătiți sinecuriști ai României!