Iohannis și Dragnea au fost COMPLICI! Citiți ASTA!

Iohannis și Dragnea au fost COMPLICI! Citiți ASTA!

Iohannis și Dragnea au fost COMPLICI! Citiți ASTA!

Iohannis și Dragnea au fost complici! Ponta urma să fie arestat în 2015 dacă nu apărea Colectiv! Dragnea i-a dat țeapă lui Iohannis în 2016: Cioloș trebuia să fie premier! O sursă, de la care au ajuns în ultimul timp informații și la Ponta, că prea este pornit pe dezvăluiri, ne-a trimis niște informații șocante. Vorbim despre cineva care a fost de față la aceste discuții! Pe care, se pare, Ponta le va dezvălui într-o bună zi. 

Ne pare rău, dar i-o luăm înainte. Sursa noastră descrie o discuție din iulie 2015, la care a participat, în care s-a afirmat că DNA urma să ceară Parlamentului arestarea lui Victor Ponta. La discuție au participat inclusiv Klaus Iohannis și președintele de facto al PSD de la acea dată, Liviu Dragnea. Spunem de facto pentru că discuția a avut loc la scurt timp după demisia-surpriză a lui Ponta din fruntea PSD, pe 12 iulie 2015. Iar Dragnea a devenit președinte interimar pe 27 iulie. Am putea spune că președintele era normal să discute cu Dragnea având în vedere informația despre o iminentă solicitare a DNA. 

Tragedia de la Colectiv a simplificat însă lucrurile. Și, cu larga complicitate a liderului PSD, a fost instalat Guvernul tehnocrat condus de Cioloș. Însă câți români își mai aduc aminte cât de umil era atunci Dragnea în raport cu președintele Iohannis. Dar și cu câtă normalitate a acceptat Iohannis să-i lase lui Dragnea Ministerul Dezvoltării. Plus o poziție de vicepremier. Pentru același Vasile Dâncu. Omul de legătură și de încredere pentru cei doi.

Însă de-abia de acum încolo devin lucrurile interesante.

Conform sursei noastre, o nouă discuție, în aproape același format ca în vara lui 2015, a avut loc în iunie 2016. La această discuție s-a agreat ca Dragnea și Edi(da, Eduard Hellvig) să lucreze toți ca din decembrie să fie un guvern PSD-PNL. Cu păstrarea ca premier a lui Dacian Cioloș.

De aceea a refuzat Cioloș, neverosimil aproape, să intre pe față în PNL sau să-și facă o platformă în USR. Și tot de aceea, până în ultima clipă, Iohannis îi liniștea pe liberalii mai suspicioși spunându-le să stea liniștiți, că o să vadă, că o să fie bine.

Numai că tandemul Alina Gorghiu-Vasile Blaga l-au trădat, șantajați susține sursa noastră, pe președinte și Dragnea s-a trezit în brațe cu un scor la care nici nu se gândea.

Și l-a lăsat pe președinte cu ochii în soare. Acum vedem de ce n-a vrut Dragnea să spună cine va fi premierul PSD: îl știa deja!

Și tot acum vedem de ce a încercat Iohannis, disperat, să și-l atragă de partea sa pe Tăriceanu imediat după alegerile din 2016: și-o furase! Și a schimbat brusc tonul anunțând ritos că nu va nominaliza penali în conducerea Guvernului.

Consecințele acestei complicități le vedem reactivate azi...

Ponta, așteptăm mărturisirea ta...


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale