Lambada și Mădălina Miu sunt istorie. Cui i-a dat Tzancă Uraganul inelul cu diamant

Lambada și Mădălina Miu sunt istorie. Cui i-a dat Tzancă Uraganul inelul cu diamant

După ce a fost prins în disputa dintre cele două femei din viața lui, Lambada și Mădălina Miu, Tzancă Uraganul a întors pagina și a început o altă relație. Manelistul și-a făcut o nouă iubită, iar lucrurile par cât se poate de serioase. Mai mult, artistul ar fi făcut chiar și pasul cel mare.

Tzancă Uraganul iubește din nou și este în culmea fericirii. Manelistul a uitat de fosta soție, Lambada, a uitat chiar și de Mădălina Miu și a început o nouă relație. Pe rețelele de socializare, acesta s-a afișat alături de proaspăta cucerire, o brunetă focoasă care pare că i-a furat inima, dezvăluie Cancan.ro.

Tzancă Uraganul, cerere în căsătorie?!

Celebrul manelist se laudă cu o iubită nouă. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini cu Tzancă Uraganul alături de o brunetă misterioasă. Se pare că cea care și-a găsit loc lângă artist este Alina Stoican, alias Marymar, un make-up artist cunoscut.

Relația celor doi este una cât se poate de serioasă având în vedere că manelistul deja ar fi făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie. Pe contul personal de Instagram al tinerei au apărut câteva imagini care i-au entuziasmat pe internauți. Alina Stoican a postat mai multe fotografii cu un frumos inel cu diamant, iar la descriere a scris „Yes”, semn că a fost cerută în căsătorie și a spus un mare „Da”.

Imaginile cu inelul au fost urmate de o fotografie în care apare în brațele lui Tzancă Uraganul, lucru ce i-a dus pe toți cu gândul că el este cel care i-a oferit inelul. Se pare că cei doi sunt fericiți împreună și vor să ducă relația la un alt nivel.
Tzancă Uraganul și noua lui iubită

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…