VIDEO Rareș Bogdan, la B1TV cu „frații” săi, Oana Stănciulescu și Oreste

VIDEO Rareș Bogdan, la B1TV cu „frații” săi, Oana Stănciulescu și Oreste

LIVE Rareș Bogdan, la B1TV cu „frații” săi, Oana Stănciulescu și Oreste:

Rareş Bogdan, despre guvernarea actuală: Asta nu înseamna democraţie. PSD nu a reuşit să depăşească sindromul partidului-stat 

Rareş Bogdan, primul pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a criticat în termeni duri felul în care PSD înţelege să guverneze şi modelul ales de când a preluat puterea în urma alegerilor din decembrie 2016.

"În momentul ăsta asistăm la o putere care crede că poate să condusă şi să facă absolut orice că nu trebuie să dea socoteală nimănui, nici cetăţenilor care i-au votat, nici instituţiilor statului, pot să schimbe procurori, pot să înfiinţeze instituţii care să lovească precum bâtele de baseball pe orice li se opun. Dar lucrurile nu pot continua la nesfârşit, asta nu înseamna democraţie, asta înseamnă autocraţie, asta înseamnă începutul dictaturii", a arătat Rareş Bogdan, în direct pentru B1TV în emisiunea "Dosar de Politician".

 Acesta a mai arătat că PSD arată prin acţiunile sale că nu a reuşit să depăşească sindromul partidului-stat în ciuda schimbării de generaţii.

"Preşedintele când a atras atenţia cu privire la comportamentul PSD de a se comporta ca un partid stat, asta e marea problemă. PSD nu a reuşit să depăşească sindromul partidului-stat. Ei funcţionează în continuare, chiar dacă s-au schimbat generaţiile, ca un partid stat care poate să facă orice, să controleze justiţie, să controleze economie", a subliniat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan, despre minciunile lui Liviu Dragnea din campania electorală din 2016: "Îmi pare rău că nu i-am pus masa în cap" 

Rareş Bogdan a criticat în termeni duri miniciunile pe care Liviu Dragnea le-a propagat în campania electorală, chiar şi invitat în emisiunea lui e pe Realitatea TV, minciuni care ies la iveală acum din lipsa de rezultate a guvernării PSD-ALDE.

"Emisiunea a rămas şi arată cât de mincinos este Liviu Dragnea. În momentul ăsta, pentru activităţile part-time lucrezi 2 ore şi eşti impozitat 8 ore. Impozitele, a spus aşa, toate veniturile până în 2000 de lei nu vor fi impozitate. Minciuni, minciuni, minciuni! Zero investiţii, au tăiat încă un miliard de pe ultimul proiect bugetar faţă de ce n-au realizat. Au promis autostrăzi, spitale, nimic nu au realizat", a arătat Rareş Bogdan, în emisiunea "Dosar de Politician" de pe B1TV.

Întrebat dacă nu regretă că "nu l-a călcat în picioare" în emisiune pe Dragnea pentru felul în care minţea, Rareş Bogdan a afirmat că ar fi trebuit să îi pune masa în cap, dar era treaba opoziţiei să vină cu un proiect alternativ în alegeri.

"Îmi pare rău că nu i-am pus masa în cap în momentul ăla, dar ce puteai să îi spui unui om care venea să mintă. Nu e rolul meu, era rolul opoziţiei să demonstreze atunci cu un proiect alternativ că omul nu are niciun fel de proiecţie", a răspuns Rareş Bogdan.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...