Nicoleta Luciu a ieșit în oraș, dar o cam incomodau „cimpanzeii”

Nicoleta Luciu a ieșit în oraș, dar o cam incomodau „cimpanzeii”

 În urmă cu 10 ani era o adevărată “bombă sexy” și una dintre cele mai râvnite femei din România. Între timp, bruneta s-a căsătorit, are patru copii, dar nu a uitat “jocul seducției”. Aflată într-o zonă super-circulată din Capitală, cea care a câștigat titlul de Miss România în 1999 și-a „scăpat” mâna într-un gest senzual, iar masculii prezenți la fața locului au făcut ochii mari.
 
Cancan.ro prezintă cele mai recente imagini cu soția milionarului Zsolt Csergo.
 
Fosta „bombă sexy” a României n-a uitat „jocul seducției”. Gestul cu care Nicoleta Luciu a „paralizat” asistența
 
Încă de la vârstă de 19 ani, Nicoleta Luciu era deja un nume în lumea televiziunii. A devenit, însă, mămică, în 2008 și mai apoi în 2011, atunci când a născut tripleți, a acumulat câteva kilograme și a decis să se retragă din viața publică, dedicându-se familiei. Deși locuiește de mai mulți ani la Târgu Mureș cu soțul și copiii, fosta Miss România nu a tăiat definitiv legăturile cu Capitala, practic orașul în care și-a petrecut tinerețea.

„Revenire” memorabilă, după 10 ani

Zilele trecute, Cancan.ro a întâlnit-o pe Nicoleta Luciu în momentul în care părăsea un restaurant din Capitală, aflat în zona Decebal. După ce a luat masa cu sora ei, Iuliana, dar și cu mai multe prietene, soția omului de afaceri Zsolt Csergo a ieșit la o scurtă plimbare, alături de două dintre amicele ei. Cu ochii acoperiți de ochelari de soare, bruneta a oferit, la un moment dat, câteva mișcări senzuale, cu care, în urmă cu un deceniu, înnebunea toți bărbații.

Deși un pic corpolentă, Nicoleta Luciu rămâne, în continuare, o apariție de neignorat, iar bustul ei reprezintă, cu adevărat, piesa de rezistență. Aflată în plină stradă, fosta “bombă sexy” a României n-a uitat “jocul seducției” și a oferit scene erotice, după ce și-a atins, în mai multe rânduri, bustul generos cu care făcea furori acum zece ani. Masculii care au fost prezenți în zonă au admirat, cu discreție, „peisajul”, iar faptul că fosta Miss și-a „scăpat” mâna între sâni a reprezentat punctul culminant.

Nicoleta Luciu demonstrează că nu a uitat „jocul seducției”

Nicoleta Luciu, de profesie asistent medical

Nicoleta Luciu este căsătorită cu omul de afaceri Zsolt Csergo și au împreună patru copii: Zsolt Jr., în vârstă de 12 ani, şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly care au 9 ani. Fosta Miss România este de profesie asistent medical, iar o perioadă a făcut practică la secția Chirurgie de la Spitalul Universitar.

Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbiz-ului, dar, dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, a povestit Nicoleta Luciu în urmă cu ceva ani.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit...

5 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!