Noi mesaje obscene adresate femeilor de fostul cadru didactic de la Universitatea „Nicolae Titulescu”

Noi mesaje obscene adresate femeilor de fostul cadru didactic de la Universitatea „Nicolae Titulescu”

Constantin Marc Neagu, fostul asistent universitar la Drept, în cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București și fiul șefului Universității, este protagonistul unei noi filmări controversate.

Constantin Marc Neagu apare într-un alt video controversat FOTO Facebook

Într-un material video intrat în posesia jurnaliștilor de la Libertatea, acesta face un anunț neobișnuit în care folosește cuvinte obscene și jignitoare față de femei și care dovedește un comportament deviant: „Caut p**** virgină cu f**** imperiali, deci de ăia dezordonați, cârlionțați, să nu se mai vadă buzele de la p**** de f****. Marc30000000000 pe Instagram, dar cu C, nu cu K. Luați aminte, anunțul este cât se poate de serios”.

Nu se observă fața celui care face acest anunț ciudat, dar o serie de elemente dovedesc că este vorba de fostul cadru al Universității „Nicolae Titulescu” din București. De exemplu, numele contului de Instagram pentru a fi contactat corespunde unui cont la care apare fotografia lui Constantin Marc Neagu, iar înălțimea menționată în descriere este aceeași menționată și pe contul de Facebook al lui Constantin Marc Neagu. De asemenea, ceasul purtat la mână este același cu cel deținut de fostul asistent universitar.

Și-a dat demisia după un live pe TikTok

Constantin Marc Neagu, fiul președintelui Consiliului de Administrație al universității, a demisionat din funcția de asistent universitar la Drept, în cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, după ce și-a întrebat o studentă, în timpul unui live pe TikTok, care dintre colegele ei sunt virgine.

După ce acest video a ajuns în presă, Neagu și-a dat demisia, pe data de 19 ianuarie.

Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din București a precizat că, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că, până la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizări „privind un asemenea tip de comportament” în ceea ce îl privește pe Constantin Marc Neagu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...