Nu, nu este Carmen Dan! Este asistenta lui Vela, băgată în față să fie decorată de președinte!/Godină îi bate obrazul...

Nu, nu este Carmen Dan! Este asistenta lui Vela, băgată în față să fie decorată de președinte!/Godină îi bate obrazul...

Poliţistul Marian Godină semnalează că printre persoanele decorate de preşedintele Iohannis se numără şi asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela. Angajata MAI Gabriela Mădălina Siia Cenuşă - care, pur întâmplător, seamănă foarte bine cu fostul ministru Carmen Dan - a primit Ordinul şi Medalia Naţională pentru Merit, iar Godină se întreabă ce merite o recomandă pe aceasta.

Cum preşedintele primeşte liste de propuneri pentru decorare, întrebarea care se ridică este care-s motivele pentru care asistenta a fost propusă pentru decorare, aşa că Marian Godină îi cere ministrului Vela să le spună românilor ce merite are Gabriela Cenuşă, semnalează  epochtimes .

Redăm postarea poliţistului:

"Preşedintele României, Klaus Iohannis, a decorat astăzi mai mulţi români. Printre zecile de decoraţii se numără şi cea pentru asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela. Este vorba despre Gabriela Mădălina Siia Cenuşă.

Gabriela Cenuşă a luat Ordinul şi Medalia Naţională pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea ei profesională. Gabriela Mădălina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela.

A fost înainte consilier onorific şi pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile şi a avut şi un internship de reporter de noapte la o televiziune.

'În urmă cu şapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei şi să fiu de folos', spunea Cenuşă pentru o publicaţie centrală.

Domnule ministru Marcel Vela, e plin internetul de postarea asta şi mă tem că e posibil ca acestei doamne să i se facă o nedreptate, pentru că majoritatea oamenilor se întreabă ce o fi făcut de a meritat această distincţie. Chiar şi eu mă întreb. Sunt sigur că ceva remarcabil o fi făcut de aţi nominalizat-o pentru a fi decorată, dar suntem cu toţii foarte curioşi să aflăm care sunt acele fapte remarcabile din activitatea dumneaei profesională, iar odată spuse, va scăpa de critici şi va putea fi felicitată aşa cum se cuvine.

Mă tem însă că n-a făcut nimic remarcabil, iar în acest caz, decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastră, o mare bătaie de joc la adresa românilor, dar şi la adresa atâtor poliţişti, jandarmi şi pompieri care îşi rup cârca prin ministerul ăsta şi cu a căror activitate, nu de puţine ori, vă lăudaţi pe Facebook".



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria