Numai în Ro se poate întâmpla așa ceva! Cică asta fura curent și are plângere penală!

Numai în Ro se poate întâmpla așa ceva! Cică asta fura curent și are plângere penală!

Raluca Paraschiv, o dansatoare specializată în dansuri orientale și fondatoare a unei școli de make-up, a fost angajată în cadrul companiei SMART SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrică. Tânăra care a susținut examenul pe 2 iulie la compania de stat a fost acuzată, în 2020, de E-Distribuție Muntenia, parte a grupului Enel, că fură energie electrică în locuința sa, arată un document obținut de gandul.ro.

Operatorul de energie electrică a formulat pe numele Ralucăi Paraschiv o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, în care o acuză de furt, respectiv sustragere de energie electrică, dar și pentru „deteriorarea, modificarea fără drept și blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice virale”.

Totodată, operatorul de energie electrică a formulat o plângere penală in rem „și împotriva persoanelor neidentificate, care au participat în calitate de autori, instigatori și/sau complici la săvârșirea faptelor”.

 Nicio persoană nu a fost pusă sub acuzare după opt luni

Furtul de energie electrică a fost constatat de specialiștii societății, care au făcut un control în 12 octombrie 2020. Plângerea a fost făcută în aceeași lună, iar Poliția orașului Popești-Leordeni și Parchetul Judecătoriei Cornetu au început urmărirea penală in rem pe 3 decembrie 2020. În cele opt luni care au trecut de la începerea anchetei, polițiștii și procurorii nu au pus sub acuzare nicio persoană.

Într-un răspuns pentru gandul.ro, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu a precizat că dosarul este deschis și procurorii efectuează în continuare cercetări in rem.

Totodată, aceștia au precizat că nu s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale față de vreo persoană.

Citește integral pe gandul.ro

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

4 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

5 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni