O fi pierdut pompa?/Priviți cum s-a dezumflat fundulețul Danielei Crudu!

O fi pierdut pompa?/Priviți cum s-a dezumflat fundulețul Danielei Crudu!

Din momentul în care a devenit vedetă, Daniela Crudu a ales să se îmbrace adesea în vestimentaţii care să-i scoată în evidență formele îndrăzneţe. Forme care, de-a lungul timpului, au răvășit mințile multor bărbați. Posteriorul bombat care semăna perfect cu cel al unei brazilience pare să fi ajuns, însă, doar o amintire. Cel puțin așa ar lăsa de înțeles cele mai recente imagini realizate de Cancan.ro cu fosta asistentă a lui Dan Capatos.

 Daniela Crudu a arătat tot timpul demențial și a stârnit multe fantezii atunci când și-a făcut apariția. În urmă cu doi ani, au apărut zvonuri potrivit cărora sexy-bruneta și-ar fi “tunat” posteriorul. La momentul respectiv, fosta asistentă TV nu a negat, dar nici nu a confirmat varianta. Cert este că, în prezent, ex-asistenta lui Dan Capatos pare că s-a… dezumflat. Posteriorul ei nu ar mai avea deloc dimensiunile din trecut, însă doar vedeta știe, cu siguranță, adevărul gol-goluț.
Daniela Crudu și posteriorul ei faimos, în două variante

Cancan.ro a întâlnit-o pe Daniela Crudu în Piața Victoriei, alături de o prietenă. Pe care, potrivit unor surse, a însoțit-o la o clinică de slăbit din zonă, unde a prezentat-o unui medic. Îmbrăcată sport, vedeta a preferat să nu iasă în evidență, ținându-și gluga hanoracului pe cap. Posteriorul care a făcut-o celebră a rămas, însă, la vedere. Și nu mai pare deloc în forma de altădată. La prima vedere, nu mai este deloc bombat ca în trecut. Chiar și în acest context, Cruduța rămâne o prezență sexy și una dintre cele mai dorite dive din showbiz.

Daniela Crudu Daniela Crudu pare să nu mai aibă posteriorul care a făcut-o celebră

 

Daniela Crudu, mereu o apariție care întoarce capete

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

3 Așa e!

4 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri

5 „Acolo sunt mulți rechini cu diverse interese” / Noi dezvăluiri din interiorul Ministerului Sănătății