Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Dana Budeanu. De ce o vor fanii atât de mult pe fosta soție a lui Pepe

Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Dana Budeanu. De ce o vor fanii atât de mult pe fosta soție a lui Pepe

Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Dana Budeanu. Noua emisiune a actriței face furori în mediul online, iar tot mai mulți fani o preferă pe fosta soție a lui Pepe. Explicația este una foarte simplă, însă un lucru e clar: Dana Budeanu a pierdut teren, relatează Voxbiz.ro .

După ce Pepe și-a anunțat divorțul de Raluca Pastramă, Oana Zăvoranu a captat din nou atenția publicului larg. Actrița și-a făcut o emisiune online, pe care tot mai mulți români o urmăresc, iar acest lucru nu este prea benefic pentru disignerul Dana Budeanu.

Oana Zăvoranu i-a luat locul Danei Budeanu

Oana Zăvoranu și-a crescut numărul de urmăritori pe Instagram după ce a început o adevărată campania împotriva influencerilor. Vedeta postează săptămânal, câte un episod, în care vorbește despre o nouă vedetă și despre modul în care aceasta își face banii prin intermediul rețelelor de socializare.

Clipurile Oanei Zăvoranu au devenit virale atât pe YouTube, Instagram, dar și pe TikTok, iar Dana Budeanu pare să nu mai aibă nicio șansă în fața actriței, semn că publicul știe ce vrea să audă și în ce maniera preferă să afle anumite informații.

Recenziile arată că tot mai mulți urmăritori o preferă pe Oana Zăvoranu, iar motivul este foarte simplu. Aplicația Danei Budeanu costă, iar clipurile Oanei Zăvoranu sunt gratis. Nici că poate exista un motiv mai bun de atât.

Ce părere are Oana Zăvoranu despre Dana Budeanu

Spre deosebire de Dana Budeanu, Oana Zăvoranu are un stil diferit. Comentariile ei din emisiuni se bazează strict pe activitatea influencerilor. De cealaltă parte, clipurile disignerului sunt mai mult la modul general.

Actrița are însă o părere destul de bună despre rivala ei. Oana Zăvoranu mărturisea în urmă cu ceva timp că o apreciază pe Dana Budeanu pentru faptul că spune lucrurile pe nume și nu face pe ”nevinovata” așa cum fac multe alte influencerițe.

”Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate… dar măcar zice ceva, nu face pe ”nevinovata” ca toate de pe plaiurile astea amărâte”, mărturisea Oana Zăvoranu, conform Voxbiz.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”