Pacientă, pusă să plătească halatele şi măştile cadrelor medicale după consultaţie. „Eu sunt uimită. Șase halate și trei măști pentru două persoane”

Pacientă, pusă să plătească halatele şi măştile cadrelor medicale după consultaţie. „Eu sunt uimită. Șase halate și trei măști pentru două persoane”

O femeie din Cluj care a mers la o clinică privată a avut de plătit, pe lângă consultație, șase halate și trei măști. Cu toate acestea, de pacient s-au ocupat doar un medic și o asistentă. Întâmplarea a fost povestită pe Facebook de o apropiată a femeii care a fost cu copilul la o clinică privată din oraş.

„Ştiaţi că dacă mergeţi la un spital privat pentru un consult puteţi ajunge să plătiţi şi MASCA şi HALATUL DOCTORULUI? Şi al celor două asistente? Halate chiar două bucăţi de persoană! Prietena mea, care a mers cu copilul la Centrul Medical Unirea din Cluj, a aflat asta abia de pe bon. Eu sunt uimită şi scârbită de modul în care i-a fost umflată nota de plată cu o sută de lei… Merită distribuită informaţia, să ştie şi alţii la ce să se aştepte…

PS: nu, halatele (6 la număr) şi cele 3 măşti nu le-a primit prietena mea. Ea a avut ce şi-a adus de acasă. Că ea nu avea voie fără mască în clinică”, scria femeia pe Facebook.

Știați că dacă mergeți la un spital privat pentru un consult puteți ajunge să plătiți și MASCA și HALATUL DOCTORULUI? Și…

Publicată de Iza Tache-Gherhes pe Vineri, 14 august 2020

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

3 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…

4 Bocete în PSD din cauza listelor la alegeri. Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din partid trântind…

5 VIDEO PNL a aruncat în aer negocierile cu USR la Timiș. Liberalii s-au răzgândit cu 5 minute înainte de a ieși…