Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

Dragoș Sprînceană, fost manechin pentru Cătălin Botezatu, și-a sărbătorit ziua de naștere la Miami. Loredana Groza, DJ U-GIN de la LOFT, milionăreasa Lexy, dar și George Șerban, acuzat în 2019 că a fost membru al unei grupări internaţionale de clonare de carduri, s-au numărat printre invitați, dezvăluie Cancan.ro.

Cel care, în adolescență, a fost model pentru Cătălin Botezatu a ajuns la 40 de ani. Dragoș Sprînceană este stabilit de o bună perioadă în SUA. Chiar și în aceste condiții, nu și-a uitat prietenii din România. Cu ocazia zilei de naștere, a “încins” un party la Miami, unde au fost invitate mai multe celebrități din țară. Dragoș Sprînceană și-a delectat oaspeții cu șampanii Armand De Brignac și diverse alte finețuri, potrivit imaginilor obținute de Cancan.ro.
Atmosfera a fost întreținută de Loredana Groza și de DJ U-GIN, cunoscut din LOFT, unde face spectacol.

Loredana Groza, show total

Fost animator în show-uri de televiziune estivale, dar și barman, Dragoș Sprînceană este membru în Comitetul Executiv al Partidului Republican din Palm Beach, Florida. A făcut, practic, parte din echipa de campanie a lui Donald Trump la alegerile care au avut loc la finalul anului trecut. În prezent, deține o firmă de camioane, de care se ocupă în mare parte a timpului.

Dragoș Sprînceană, petrecere de pomină la Miami

Revenind la petrecerea pe care a organizat-o cu ocazia zilei de naștere, fostul model a ținut cont de toate doleanțele celor pe care i-a invitat. Petrecerea a fost una deosebită, în principal datorită artiștilor de renume, printre care și Loredana Groza, care au acceptat să-i fie alături. Show-ul a fost apreciat de toți cei prezenți, iar Dragoș Sprînceană s-a retras, cel mai probabil, mulțumit de atmosferă.

Prejudiciul uriaș făcut de unul dintre invitați

La petrecerea organizată de Dragoș Sprînceană a fost prezent și George Șerban, acuzat în 2019 că a fost membru al unei grupări internaţionale de clonare de carduri, din care făceau parte 13 români. Toți au fost puşi, la momentul respectiv, sub acuzare în SUA pentru fraude, operaţiuni de skimming, spălare de bani şi furt agravat de identitate.

A servit turiștii la mese, pe litoral

Până să ajungă în SUA, Dragoș Sprînceană a muncit, ca orice tânăr, unde i s-a ivit ocazia. A ajuns pe litoral, unde servea turiștii la mese.

 “Cu nostalgie îmi aduc aminte de primul meu job la vârsta de 17 ani pe litoralul românesc. Am trecut prin multe experiențe, de la servit în restaurante, la modelling local și național pentru Cătălin Botezatu, terminând cu un job (tot pe litoral) la Pro TV la vârsta de numai 20 de ani. Toate aceste experiențe au fost categoric un factor determinant în conturarea caracterului personal”, a spus Dragoș Sprînceană, potrivit money.ro.
SURSA FOTO: Cancan.ro
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nou amantlâc în alcovul Bucureștiului? / Întâlnire amoroasă între o „fostă” și un „actual”

2 Așa o fi?

3 Doliu printre „valori” / A murit „regele maneliștilor”

4 Umilitor! / Arthur, cel mai mare urs din România, a fost împușcat de un prinț austriac într-o arie protejată din…

5 Dezvăluiri despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi