Poliția Capitalei plătește chirie în casa interlopului unde s-a organizat partida de barbut la care a murit Emi Pian!

Interlopul Costeluș al lui Tinca – cel care deține imobilul de pe Calea Giulești în care s-a ținut sesiunea ilegală de barbut în urma căreia Emi Pian a fost ucis – primește, de ani buni, chirie lunară din partea Poliției Capitalei. Ca o ironie, proprietarul este, la rândul său, un „client” vechi al polițiștilor, în special al celor specializați în combaterea infracționalității economice, dezvăluie gandul.ro.

Incidentele violente extrem de grave, în urma cărora liderul interlop Florin Mototolea, zis Emi Pian a murit, iar agresorul său, Richard Emanuel Gheorghe, a fost victima unei tentative de omor, continuă să scoată la suprafață noi secrete bine ascunse până acum. Potrivit unor surse apropiate mediilor interlope, bărbatul care își punea casa la dispoziție pentru organizarea unor „gale” de barbut, este pe ștatele de plată ale Poliției, cu acte în regulă.

Sursele citate au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că imobilul din Intrarea Craiovei, unde s-a organizat întâlnirea respectivă, are și unele apartamente pe care proprietarul Costeluș al lui Tinca le-a închiriat. Unul dintre acești chiriași ar fi chiar un agent de poliție din cadrul Secției 5!

Potrivit legii, chiria polițistului este suportată de instituție, așa că, indirect, individul primește, lună de lună, o sumă de bani provenită din bugetul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Costeluș al lui Tinca este cunoscut ca traficant de țigări

Ba mai mult, polițistul, care stă în gazdă la interlopul Costeluș, ar fi fost chestionat de polițiști în legătură cu măcelul care a avut loc în curtea casei, săptămâna trecută, în noapte de luni spre marți, însă acesta ar fi declarat că nu a văzut și nu a auzit nimic.

Sursele citate au mai precizat că imobilul deținut de Costeluș al lui Tinca a fost vizat, de-a lungul anilor, de mai multe percheziții ale polițiștilor, organizate în special de structurile specializate în investigarea fraudelor, în condițiile în care proprietarul este cunoscut, în special, ca traficant de țigări.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Urmează două rețineri la vârful politicii...

2 BREAKING CCR a respins sesizarea președintelui Iohannis și a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor p…

3 Ca-n filme! Ea este consiliera PNL care l-a prins pe omul lui Tudorache cu procesele verbale moșmondite!

4 Asta se lasă cu pușcărie! / DOCUMENTUL care confirmă că la Sectorul 1 s-au găsit în urne mai multe buletine de v…

5 ȘOC la vârful UE! Fondarea unei noi UE fără Ungaria și Polonia! Premierul Olandei încalcă în premieră un tabu …