Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Presa FECALĂ/Rareș Bogdan, ODĂ ÎNCHINATĂ lui Iohannis după PÂRȚUL la adresa lui Cioloș!

Pimpireii de partid din presa fecală sunt mai excitați ca oricând! După ce preşedintele Klaus Iohannis a tras, la Timişoara, un pârț la adresa Guvernului Cioloş, spunând că nu este al său, pup-pup-ul PNL/Iohannis Rareş Bogdan, poate cea mai nefericită formă de nechezol uman televizată în direct, n-a ratat prilejul de a recita o odă pentru stăpân! Înfierând, cu vigilența specifică limbricului de bancomat, obiectul-țintă al criticilor prezidențiale!

„Unii au vorbit despre acest guvern ca şi cum ar fi „al meu”. Nu e guvernul meu. Acest guvern a fost o soluţie până la alegerile din toamna acestui an, generată de o situaţie de criză şi la care au subscris cele mai importante partide politice. Deci este Guvernul României", a declarat stăpânul lui Rareș Bogdan, Klaus Iohannis, la Timişoara.

La scurt timp după această declaraţie, limbricul de bancomat Rareş Bogdan a atacat dur guvernul Cioloş. „Domnul preşedinte Iohannis în sfârşit pune degetul pe rană. Sunt de acord cu preşedintele meu cu aproape tot ce a zis. În primul rând că domnul Cioloş nu ştiu dacă guvernează. Eu l-aş întreba aşa: „Domnul Cioloş, mai guvernăm şi noi ceva?” Domnul Iohannis ne-a explicat azi, la Timişoara - ceea ce e un lucru bun - că e o problemă serioasă cu Guvernul, că se delimitează de Guvern şi că nu e mulţumit de Guvern", a spus pimpiricul mainstream.

El a mai spus că premierul Cioloş "pare cam haotic". "E bine că v-aţi trezit şi aţi explicat că domnul Cioloş, în care am investit toată lumea încredere, pare cam haotic, ca să nu spun adormit în guvernare. Nu înţeleg ce face de şase luni. Domnul Cioloş pare că la Bruxelles şi-a stricat capul, pentru că guvernează prost sau aproape inexistent".

ODA, INTEGRALĂ

„Domnul preşedinte pare că s-a spălat pe faţă cu apă rece de izvor şi s-a trezit. Aşa pare. Sigur că e bine că s-a trezit în Banat, acolo s-a trezit şi România acum vreo 26 de ani, prin decembrie. E bine, trezirea din Banat nu te mai face să dormi. Domnul preşedinte Iohannis în sfârşit pune degetul pe rană. Sunt de acord cu preşedintele meu cu aproape tot ce a zis. În primul rând că domnul Cioloş nu ştiu dacă guvernează. Eu l-aş întreba aşa: 'Domnul Cioloş, mai guvernăm şi noi ceva?'. Domnul Iohannis ne-a explicat azi, la Timişoara - ceea ce e un lucru bun - că e o problemă serioasă cu Guvernul, că se delimitează de Guvern şi că nu e mulţumit de Guvern. 

Domnule preşedinte, corect ce spuneţi, doar că vin cu un amendament, cu simpatie. Până acum, cei care vă atrăgeau atenţia că s-ar putea să sfârşiţi mandatul înainte de termen, erau coţofenele domnului Băsescu, Băsescu însuşi şi alte coţofene. De data aceasta, cel care săptămâna trecută a atras atenţia, nu a prezis asta, a fost unul dintre suţinătorii dumneavoastră. Se numeşte Rareş Bogdan. Unul care stătea până la două noaptea, ca să explice cum e cu alegerile. Şi bine a făcut şi nu-i pare rău. Doar că eu vă mai spun ceva: rugaţi-l pe domnul de la juridic, pe consilierul dumneavoastră pe juridic să vă explice cum s-a modificat legea şi cum se face suspendarea.

Pentru că dacă vă uitaţi la faţa lui Liviu Dragnea de ieri, veţi vedea că şi-a schimbat faţa. Are o altă imagine, are o licărire în ochi. Domnul Dragnea a vorbit despre un telefon pe care l-aţi dat. Dacă dânsul şi-a permis să vorbească despre acel telefon - deşi, din punctul meu de vedere e perfect constituţional telefonul dat de dumneavoastră -, vă spun un lucru: după ce băieţii aceştia se duc val-vârtej în toamnă şi au toate şansele să fie pe primul loc, din cauză că partidul pe care l-aţi girat pare lovit la cap, s-ar putea să vă treziţi că anul viitor să nu vă doriţi dumneavoastră să terminaţi mandatul, dar să vă treziţi cu un PSD, aliat cu un PMP, şi lucrurile se pot schimba. Dacă vă închipuiţi că vine domnul Klemm sau alt ambasador şi le spune băieţilor că nu e ok suspendarea, vă înşelaţi.

Eu zic să vă bazaţi pe dumneavoastră, să fiţi cu ochii în patru! Un PSD de 40% în toamnă şi un PMP de 8% nu cred că vă asigură un mandat liniştit până la finalul anului 2019. Eu am atras atenţia ca să înţelegeţi şi dumneavoastră şi ceilalţi că pericolul e mare. E bine că v-aţi trezit şi aţi explicat că domnul Cioloş, în care am investit toată lumea încredere, pare cam haotic, ca să nu spun adormit în guvernare. Nu înţeleg ce face de şase luni. Domnul Cioloş pare că la Bruxelles şi-a stricat capul, pentru că guvernează prost sau aproape inexistent.”

Sursa: Realitatea.net

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primul semn că PSD stă prost. Dragnea, la Antena 3: Am auzit un zvon că ar vrea să încerce o fraudă la s…

2 Citiți și voi ce MĂCEL e în PSD! Ăștia au luat-o razna, oameni buni, puterea le-a luat mințile!

3 VIDEO Repetentul clasei candidează la europarlamentare: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!” / Mircea Bravo, un nou v…

4 ALERTĂ Ambasada Danemarcei, mesaj pentru Dragnea: „Va fi o duminică fierbinte. Şi după? Posibil să fie mai răc…

5 VIDEO Priviți ce s-a întâmplat la Sibiu! Ecaterina Andronescu, pusă pe fugă de sibieni! „Vă luați de domnul La…

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan