Primele imagini necenzurate cu Bianca Drăgușanu după ce și-a „îmbunătățit” nasul

Primele imagini necenzurate cu Bianca Drăgușanu după ce și-a „îmbunătățit” nasul

Cancan.ro a obținut primele imagini necenzurate cu Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut o nouă rinoplastie. Intervenția chirurgicală a avut loc în urmă cu aproape trei săptămâni însă fosta prezentatoare TV a evitat să apară în social media „fără filtru” sau fără să își modifice pozele cu ajutorul unor aplicații.

 La mai bine de cinci ani de când și-a operat nasul, Bianca Drăgușanu a trecut iar printr-o rinoplastie, pe care și-a făcut-o la o clinică din Cluj-Napoca. Diva a declarat recent că intervenția nu a fost o necesitate medicală, ci pentru că și-a dorit.

În cursul zilei de miercuri, Cancan.ro a întâlnit-o pe fosta prezentatoare TV când a plecat de la atelierul ei de rochii, din zona Primăverii din București. Preocupată, probabil, de treburile zilnice, iubita lui Gabi Bădălău și-a parcat bolidul pe o trecere de pietoni, când a mers la atelierul de croitorie.

Cum arată Bianca fără „artificii”

După cum puteți vedea în colajul de mai jos, la un moment dat, iubita lui Gabi Bădălău a încercat să își ascundă fața cu mâna stângă. Există însă și cadre clare, în care Bianca apare exact așa cum este ea, fără “artificii” de imagine.

 

Bianca Drăgușanu, primele imagini necenzurate, realizate ieri în București, după rinoplastia făcută pe 13 martie la o clinică privată din Cluj-Napoca © CANCAN.RO Bianca Drăgușanu, primele imagini necenzurate, realizate în București, după rinoplastia făcută pe 13 martie

“Am vreo 12 zile de la operație (n.r.: și-a făcut-o pe 13 martie). Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie. Mai am un cheag de sânge aici, în ochi (n.r.: arată spre ochiul drept). Nu se vede încă rezultatul, pentru că sunt foarte inflamată și a trebuit să folosesc un filtru, pentru că am așa o față de rinocer, umflată.

 Mai am încă vânătăi, vorbesc pe nas, dar sunt bine și o să vă povestesc despre experiența probabil undeva săptămâna viitoare, când mă duc la consult.

Nu mă pot abține. Deci, mă obsedează acest cheag cu sânge din ochi. Nu știu ce să-i fac. Mi-a zis că trece în 2-3 săptămâni. Ah, și vocea mea. Vorbesc pe nas. Serios? În fine. Sunt foarte fericită că am început să-mi reiau activitățile. Acum sunt la atelier”, a mărturisit diva într-un video publicat săptămâna trecută pe Instagram Stories.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Ana Birchall: În urma deciziei de astăzi a CJUE instanțele de judecată pot anula actele Secției Speciale / Actel…