Râcă între „valorile” României/„Regele” Salam, atac frontal la imitatorul Liviu Guță!

Râcă între „valorile” României/„Regele” Salam, atac frontal la imitatorul Liviu Guță!

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Piesele sale ajung mereu numărul unu în trendingul românesc, iar de ani de zile este în topul preferințelor oamenilor. Deși nu îi stă în fire să se implice în scandaluri sau să își critice colegii de breaslă, Florin Salam a avut câteva cuvinte de spus la adresa lui Liviu Guță.

Se pare că între cei doi maneliști s-a iscat un conflict, pornit de Liviu Guță, iar Florin Salam a oferit replica. Într-un live făcut pe TikTok, Florin Salam a aruncat câteva săgeți la adresa lui Liviu Guță. Celebrul manelist i-a „lăudat” talentele vocale lui Liviu Guță.

Florin Salam a subliniat că Liviu Guță, are voce, însă nu are stil. Acesta i-a reproșat că și-a făcut o carieră din imitații, putând reproduce mai multe voci, însă când vine vorba de creațiile proprii acestea nu prea sunt notabile.

„Liviule, mă frate, tu ești foarte talentat. Te pune omul să cânți ca Pepe- bagi, ca nașu Adrian, ca mine, ca Daniela Gyorfi cânți. Bă, da ca tine când te aud cântând și eu? Ca tine nu te-am auzit cântând niciodată. Tu exiști așa?”, a spus Florin Salam.

Florin Salam îl face praf pe Liviu Guță

„Eu înțeleg că mă copiezi”

Mai mult, Florin Salam l-a sfătuit pe Liviu Guță ca măcar la această vârstă să își formeze un stil propriu și să nu mai copieze alți artiști. Manelistul s-a oferit chiar să își „ajute” colegul să își descopere propria direcție.

 „Ai mare voce, dar trebuie să stai de vorbă cu mine ca să poți să îți formezi un stil al tău. Tu cânți ca noi toți… dar tu trebuie să îți formezi un stil al tău, măcar acum la vârsta asta.
 
Eu înțeleg că mă copiezi pe mine, pe nașu Adrian… dar tu? Nu te-am auzit și eu într-o melodie. Abia aștept să te aud și atunci o să zic și eu… sunt sigur că ești bombă. Nu vă mai luați măi, toți ați trecut pe la mine, v-am ajutat, norocul meu că am rămas tot tânăr.”, a mai spus Florin Salam, conform Cancan.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit...

5 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!