Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

Raluca Drăgoi nu traversează deloc o perioadă fericită. La doar câteva zile distanță după ce a anunțat că iubește din nou și că și-a găsit fericirea, fostul ei soț, Sorin Mihalache, cu care a fost căsătorită doi ani, ar fi luat, pur și simplu, foc. Fără niciun fel de regrete, bărbatul ar fi “scăpat” intenționat din propriul telefon mobil o poză intimă, imagine care a ajuns inclusiv în posesia site-ului Cancan.ro. Sau cel puțin asta susține interpreta.

Omul cu care am fost căsătorită timp de doi ani a recurs la aceste gesturi incredibile, care nu-i fac deloc cinste. Dar atât îl duce pe el capul. Face tot posibilul să mă umilească. El a pierdut tot, faimă, bani. A pierdut tot! Suntem oameni cu toții,  fiecare avem intimități. Am acceptat să fac acest lucru pentru că am avut mare încredere în el. Acum va trebui să-și asume consecințele.

Poza pe care ați primit-o există doar la el în telefon. În ultimele trei luni, am fost amenințată și șantajată că el va face publică fotografia. Vă spun, sincer, că asta s-a întâmplat. Dar mai multe nu vreau să spun, nu mă simt deloc bine din punct de vedere moral, încerc să depășesc totul”, a declarat Raluca Drăgoi pentru  Cancan.ro.

Fotografia cu care Raluca Drăgoi ar fi fost șantajată de fostul soț

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 Așa o fi?

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

5 De citit...