Răsturnare de situație în scandalul de la Antena 3! Radu Tudor a făcut puțin caca pe el și anunță retragerea din disputa privind-o pe „doctorița-minune”! Mai mult, își pune și țărână în cap!

Răsturnare de situație în scandalul de la Antena 3! Radu Tudor a făcut puțin caca pe el și anunță retragerea din disputa privind-o pe „doctorița-minune”! Mai mult, își pune și țărână în cap!

Răsturnare de situație în scandalul de la Antena 3! Radu Tudor a făcut puțin caca pe el și anunță retragerea din disputa privind-o pe „doctorița-minune”! Mai mult, își pune și țărână în cap!

Asaltat de mii de mesaje dure din partea fanilor Antena 3 dupa ce a atacat-o pe doctorita Flavia Grosan, Radu Tudor anunta ca „regreta” faptul ca i-a pus la indoiala sanatatea mintala. „Ma retrag din aceasta dezbatere ce a degenerat, cu mentiunea ca regret daca cineva s-a simtit lezat de intrebarile mele”, scrie Radu Tudor pe Facebook.

„In 1994, cand investigam afacerea Butimanu, a lui Corneliu Vadim Tudor, eu si cativa colegi de la Evenimentul zilei am primit niste amenintari concrete sa ne oprim. Eram acreditati si la IGP, iar politistii ne-au spus ca sunt "niste exaltati, pe care-i avem in vedere". Au mai fost multe astfel de episoade in cei 30 de ani de presa.
De cateva zile, pe fondul unei presiuni psihice si emotionale vizibile, generate de stresul pandemiei, s-a ridicat un val de ura si intoleranta.

Pe scurt, ca sa nu lungesc vorba : am o parere diferita fata de un doctor care a contestat public protocolul anti-COVID. Nu am nimic personal cu dansa, nu e firea mea sa fac asta. Dr Grosan are tot dreptul la opinie, ca fiecare dintre noi. Forma in care transmite fiecare ideile sale e supusa criticii publice. Firesc, intr-o democratie. Insa valul de ura, intoleranta si lipsa de ratiune este nespecific pentru mine, ca persoana si jurnalist. Drept pentru care ma retrag din aceasta dezbatere ce a degenerat, cu mentiunea ca regret daca cineva s-a simtit lezat de intrebarile mele.

Nu am orgolii bolnave, o fac fara retineri.

Cred ca sunt persoane care vor sa duca aceasta polemica intentionat intr-o zona a violentei si ele trebuie stopate legal. Atat cei violenti pro cat si cei contra.

Subliniez ca dr Grosan are tot dreptul la pareri cu care noi putem rezona sau nu. Îi doresc sanatate si sper ca audierea ei la Colegiul Medicilor sa se incheie pe o cale cat mai amiabila cu putinta”, scrie Radu Tudor pe contul de Facebook.

Fanii Antena 3 distribuie pe retelele de socializare mai multe petitii prin care solicita postului condus de Mihai Gadea sa il dea afara pe Radu Tudor pentru ca a jignit-o pe „doctorita-minune”, Flavia Grosan. Victor Ciutacu, care joi a sarit sa il atace si el pe Tudor, s-a sucit si ii ia apararea acestuia.

„De nenumarate ori, angajatul Antena 3, Radu Tudor, a jignit crestinii din Romania, a jignit ierarhii ortodocsi, a jignit oamenii ce au pareri diferite vis-a-vis de obligativitatea vaccinarii, iar recent a jignit-o incalificabil pe dna. dr. Flavis Grosan, medicul ce a tratat si salvat mii de pacienti Covid. Nu mai reluam cuvintele sale murdare. Un astfel de exponent care nu este demn sa reprezinte presa din Romania trebuie scos din prim-plan. Jurnalistul Razvan Dumitrescu este cel mai in masura sa realizeze emisiuni nepartinice si nediscriminatoare. Afara cu el de la Antena3!”, se arata in petitia postata pe change.org.

„Noi telespectatorii cerem inlaturarea jurnalistului Radu Tudor din televiziune fara drept de a mai practica aceasta meserie deoarece acest individ emite jigniri si remarci rasiste la adresa poporului roman pe pagina sa de socializare ca persoana publica”, se arata intr-o alta petitie postata pe petitieonline.com.

Ciutacu, care joi scria ca Radu Tudor „mai avea sa se duca peste Gadea si sa-l carpeasca in direct ca-si permite” sa o laude pe Flavia Grosan, isi indeamna acum sustinatorii sa nu semneze petitia.

”Chiar daca valul de hate pe care si l-a luat in ultima vreme ar indica o oportunitate de neratat pentru cei pe care i-a scos din minti, a pune pe piata o petitie pentru concedierea lui Radu Tudor e gresit. La fel de gresit, in oglinda, ca apelul la diversi sponsori ai unor emisiuni sau la conducerile altor posturi tv de a-i lasa fara slujbe pe prezentatorii altor show-uri pentru ca au carait impotriva nobilelor idealuri ale sectei Martorii lui Covid. In cazul lui Radu Tudor, e fix problema lui si a Antenei 3; plus a telespectatorilor care au langa ei telecomanda. Asa ca ne potolim odata cu fixatia de a face noi ordine in ograda altora?”, a a scris Victor Ciutacu.

Miercuri seara, in timp ce Mihai Gadea o lauda la „Sinteza zilei” pe doctorita Flavia Grosan, Radu Tudor a postat pe Facebook un comentariu in care punea la indoiala integritatea psihica a medicului.

Gadea a difuzat la „Sinteza zilei” un interviu cu medicul Flavia Grosan, care sustinea ca a vindecat peste o mie de pacienti cu Covid-19 cu ajutorul unei scheme proprii de tratament. Gadea a catalogat-o drept „doctorita minune”.

Colegul de trust al lui Gadea, Radu Tudor, nu a fost deloc incantat de interviul difuzat la „Sinteza zilei” si a scris un comentariu batjocoritor la adresa doctoritei pe pagina sa de Facebook: „O intrebare pentru urmatorul caz al Colegiului Medicilor din Romania: a fost eliminata evaluarea psihologica / psihiatrica periodica pentru medicii cu aviz de libera practica?!”.

Postarea lui Radu Tudor a iscat o furtuna de comentarii, Radu Tudor primind peste 2.000 de reactii, aproape toate fiind negative.

Modul in care Radu Tudor a reactionat la interviul Flaviei Grosan din emisiunea lui Mihai Gadea a fost comentat de Victor Ciutacu, fost coleg si prieten cu vedetele Antena 3. Si un alt fost antenist, Ionut Cristache, a tinut sa isi dea cu parerea. Comentariile celor doi au fost postate pe pagina Sorinei Matei, care comentase satisfacuta avalansa de comentarii negative la adresa lui Radu Tudor.

„Mai avea sa se duca peste Gadea si sa-l carpeasca in direct ca-si permite”, a comentat Ciutacu despre Radu Tudor.

„Nu mi-a trecut prin cap vreodata sa-ti desfiintez invitatul in timp ce era cu tine in direct”, a adaugat Ciutacu.

Radu Tudor a anuntat recent ca i s-a propus, din partea mai multor lideri ai PNL, sa preia conducerea TVR. Ludovic Orban a negat insa aceasta informatie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski