Strigător la cer! PSD le-a făcut femeilor de serviciu, ospătarilor și șoferilor din Parlament PENSII SPECIALE mai mari ca ale medicilor și profesorilor!

Strigător la cer! PSD le-a făcut femeilor de serviciu, ospătarilor și șoferilor din Parlament PENSII SPECIALE mai mari ca ale medicilor și profesorilor!

Strigător la cer! PSD le-a făcut femeilor de serviciu, ospătarilor și șoferilor din Parlament pensii speciale mai mari ca ale medicilor și profesorilor! De-a lungul anilor, majoritatea parlamentarilor PSD au votat legi care au făcut ca femeile de serviciu de la Parlament (care trebuie să aibă minim 8 clase) să beneficieze de pensii speciale.  Mai mult, funcționarii publici parlamentari incluzând șoferii, personalul de serviciu, ospătarii etc. beneficiază de pensie la 60 de ani, nu la 65 cum e în sistemul public.

Și nu numai ele, ci întreg “personalul din structurile Parlamentului care desfășoară activități administrative, de gospodărire, investiții, întreținere-reparații și de deservire, pentru care încadrarea în muncă se face prin contract individual de muncă, potrivit Codului muncii.”

Adică toți angajații din Casa Poporului beneficiază de condiții de pensionare similare celor primite de magistrați: o pensie reprezentând 80% din media veniturilor brute realizate în ultimele 12 luni de activitate adică salariul brut, inclusiv sporurile, indemnizația de conducere, salariul de merit etc. Funcționarii publici parlamentari incluzând șoferii, personalul de serviciu, ospătarii etc. beneficiază de pensie la 60 de ani, nu la 65 cum e în sistemul public.

Prevederile sunt, însă, chiar mai avantajoase decât în cazul magistraților.

Revenim cu amănunte



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro