Telenovelă locală/„Împăratul înghețatei” din România, super-petrecere pe yacht cu „Prințesa prăjiturilor” de la Suceava

Telenovelă locală/„Împăratul înghețatei” din România, super-petrecere pe yacht cu „Prințesa prăjiturilor” de la Suceava

„Împăratul înghețatei” din România, Vasile Armenean, își trăiește viața mai ceva ca-n tinerețe. 

Cancan.ro dezvăluie detalii incendiare despre cea mai nouă idilă dintre businessman-ul de succes din Suceava și „Prințesa prăjiturilor”, o frumusețe de pe plaiurile bucovinene, în vârstă de 20 de ani. Este telenovela din nordul Moldovei, despre care lumea vuiește.

Milionar discret, încă de pe vremea în care, în ciuda averii colosale, locuia într-un apartament modest, confort 2, în Suceava, Vasile Armenean își trăiește poveștile de dragoste la fel de discret. Timp de aproximativ patru ani,  ”Împăratul înghețatei” s-ar fi iubit cu Cristiana, o sexy-profesoară de sport, mai tânără decât el cu aproape 30 de ani, pe care a răsfățat-o la maximum.

Potrivit apropiaților, a dus-o în vacanțe extravagante cu avionul privat, a făcut o investiție imobiliară în numele sexy-profesoarei, și a dus-o la un medic estetician pentru un bust mai… generos. Cei doi nu și-au asumat însă public relația, iar, pe conturile de socializare, tânăra îi ascundea chipul lui Vasile Armenean.

Cristiana, fosta iubită a lui Vasile Armenean (sursa FOTO: Instagram)

Ar fi părăsit-o pentru alta… și mai tânără

Lanțul de iubire, însă, s-ar fi rupt la un moment dat! Vasile Armenean i-ar fi dat ”cu flit” Cristianei și s-ar fi orientat spre o altă tinerică. Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), după despărțire…. fondatorul ”Betty Ice” s-ar fi răzgândit în privința apartamentului pe care i l-a cumpărat fostei sale iubite și ar fi lăsat-o ”pe drumuri”. Ba chiar i-ar fi luat și mașina pe care i-a pus-o la dispoziție în timpul relației. 

Aflată într-o situație ingrată, fără casă, bani și, mai ales, fără luxul cu care Vasile Armenean a obișnuit-o, Cristiana s-ar fi reorientat rapid. Pentru a se pune pe picioare, șatena ar fi devenit hostess la evenimente. Și-a șters contul de Instagram, acolo unde posta imagini din vacanțele extravagante și s-a făcut nevăzută. După un timp, însă, se pare că ”Împăratul înghețatei” ar fi revenit la sentimente mai bune și ar fi reluat legătura cu fosta iubită. Doar că… în vizorul său a mai intrat o tinerică, tot de pe plaiurile bucovinene.

Vasile Armenean a petrecut pe yacht cu ”Prințesa prăjiturilor” de Suceava

Vasile Armenean joacă la două capete?! Prin intermediul adresei pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor informații ”prețioase” despre mega-telenovela din nordul Moldovei. Andreea, o tânără în vârstă de 20 de ani, a intrat recent în vizorul omului de afaceri. Șatena este antreprenoare și deține un mic laborator de cofetărie, fiind susținută la începuturi chiar de Ștefan Mandachi.  

Pe 2 mai, împreună cu sora ei, Andreea a mers să petreacă pe litoralul românesc. Cele două, însă, nu au fost singure, ci împreună cu nimeni altul decât Vasile Armenean. În prima zi, aceștia s-au distrat pe cinste în LOFT. Au dansat, au mâncat și s-au delectat cu băuturi fine. Andreea nu l-a scăpat nicio secundă din ochi pe omul de afaceri, iar gesturile tandre nu au lipsit de la masa celor doi. 

După câteva ore, Andreea și sora ei au continuat petrecerea în apartamentul de lux al lui Vasile Armenean din Mamaia. S-au simțit extrem de bine și au imortalizat câteva dintre momentele petrecute pe balconul imobilului. Tinerele au rămas peste noapte, iar a doua zi ”Împăratul înghețatei” le-a surprins cu o plimbare cu yachtul Alezzi. Mini-croaziera a durat trei ore, timp în care protagoniștii s-au distrat la maximum.

Vasile Armenean și ”Prințesa prăjiturilor”

Și-a dus și actuala iubită în vacanță

După escapada cu ”Prințesa prăjiturilor”, Vasile Armenean și-ar fi îndreptat din nou atenția spre Cristiana, așa-zisa ”iubită oficială”. Recent, afaceristul a dus-o pe șatenă într-o vacanță luxoasă. Pe contul său de Facebook, tânăra a publicat mai multe imagini din escapada romantică.

Și de această dată, Cristiana îl ține ”ascuns” pe omul de afaceri și nu îl arată pe rețelele de socializare. Aparent… Vasile Armenean pare să joace la două sau… mai multe capete, după cum vuiește ”lumea bună” a Sucevei.

Vasile Armenean a dus-o pe Cristiana în vacanță (sursa FOTO: Facebook)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis