Telenovela verii sfârșește la altar?/Bianca Dăgușanu, gata să facă nunta cu prostul lui Bădălău?

Telenovela verii sfârșește la altar?/Bianca Dăgușanu, gata să facă nunta cu prostul lui Bădălău?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt tot mai aproape de marele eveniment din viața lor. Cancan.ro prezintă informații-bombă, care vor arunca showbiz-ul în aer. Fosta soție a lui Alex Bodi și fiul ex-ministrului Economiei au pus la punct toate amănuntele pentru nunta mult-așteptată. Cine le va sta alături în ziua cea mare, cum va arăta rochia Biancăi, dar și multe alte detalii sunt surprizele pe care vi le dezvăluim. 

În ciuda tuturor obstacolelor și certurilor pe care le-au avut, dragostea lor pare să triumfe. Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu vor ajunge, așa cum și-au dorit, în fața altarului, pentru a începe, cu adevărat, viața de familie.

Inel de peste 30.000 de euro

Vara aceasta se anunță schimbări majore în cuplul format din Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cei doi sunt la doar un pas să se căsătorească și da, există și inelul. O bijuterie în valoare de peste 30 de mii de euro, pe care Bianca a decis să nu o poarte din cauza superstițiilor, dar și din precauție. Potrivit informațiilor obținute de Cancan.ro, s-ar părea că blondina nu poartă inelul primit pentru că nu vrea ca acest detaliu să afecteze relația, și așa șubredă, dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Tot din precauție, cei doi au semnat și un contract prenupțial, în care Bianca Drăgușanu a fost de acord cu toate condițiile impuse de părinții lui Gabi.

Se pregătește o nuntă cum n-a mai văzut showbizul

Bianca și Gabi Bădălău, nuntă cu „Regele” Salam și Nikos Vertis

Așadar, potrivit surselor noastre, Bianca și Gabi Bădălău vor avea parte de o nuntă dublă de 1 milion de euro. De ce dublă? Pentru că cei doi vor să împace pe toată lumea, astfel că vor realiza două petreceri: una în Grecia, iar cealaltă în București.

Se pare că viitorii miri s-au gândit la toate și la toți, astfel că pentru prietenii lor au rezervat două vile luxoase pe o insulă de pe tărâmul elen. Cele 40 de persoane care le vor fi alături în ziua cea mare vor ajunge acolo cu un charter, închiriat special, iar atmosfera va fi întreținută de nimeni altul decât „Regele”  Florin Salam.

Cea de-a doua nuntă va avea loc în Capitală, într-o locație ținută la secret până acum. Iar dacă vă întrebați pentru cine va fi organizată această petrecere, ei bine, avem și acest răspuns. Potrivit acelorași surse, Gabi și Bianca vor să petreacă alături de cunoscuți, dar și de presă. Iar pentru această petrecere l-au antamat deja pe Nikos Vertis pentru care, cu intervenții, au scos din buzunar „doar” 100 de mii de euro și nu 120 de mii de euro, așa cum cerea inițial artistul.

În ceea ce privește locația în care se vor distra, deocamdată, se cunoaște doar faptul că va fi într-un palat de lângă București, iar Bianca a cerut să fie decorat cu flori naturale, a căror valoare a ajuns la peste 40 de mii de euro. Iar, pentru ca spectacolul să fie desăvârșit, buchetul miresei va fi coborât dintr-un elicopter.  Așa cum este normal, viitorii miri îi vor avea alături pe cei dragi, dar și pe nașii lor, prieteni de-ai lui Gabi Bădălău.

Cum va arăta rochia de mireasă a Biancăi Drăgușanu

Bianca, în una din nenumăratele rochii de mireasă pe care le-a probat

Pentru ziua cea mare, Bianca Drăgușanu va merge, la sfârșitul lunii iunie, la Paris, alături de sora lui Gabi, pentru a face proba rochiei de mireasă. Deși deține un atelier de creație unde face și rochii de mireasă, vedeta a ales o rochie semnată de Elie Saab, al cărei cost ajunge la peste 40 de mii de euro. De asemenea, Bianca nu le-a uitat nici pe domnișoarele de onoare, șase la număr, iar pentru acestea a pregătit șase rochii identice.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor să devină părinți

Asta nu este tot! Pentru că, de regulă, după căsătorie sau, uneori, și înainte, se vorbește despre copii, ei bine, Bianca și Gabi Bădălău lucrează intens la acest aspect. Tot potrivit surselor noastre, cei doi au mers la o clinică de fertilizare in vitro din Turcia și speră ca blonda să rămână însărcinată înainte de nuntă.

Ce înseamnă înainte de nuntă? Deocamdată data exactă nu este cunoscută, dar, cel mai probabil, marele eveniment va avea loc în luna august. Iar, până atunci, îndrăgostiții speră ca totul să fie pus la punct, bebe să fie pe drum și nimeni și nimic să nu le mai stea în cale.

Bianca Drăgușanu, la al treilea mariaj

Bianca, la nunta cu Victor Slav

În luna septembrie a anului 2013, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă. La momentul respectiv, blondina i-a spus marele „DA” lui Victor Slav, iar evenimentul a fost unul cu mare, mare fast. Cărările vieții i-au dus pe cei doi către despărțire, iar, în 2019, Bianca a mers la starea civilă alături de Alex Bodi. Ceea ce se anunța a fi o căsnicie indestructibilă s-a terminat cu un scandal uriaș între cei doi, iar acum Bianca și-a găsit fericirea în brațele lui Gabi Bădălău.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc

5 De citit...