Telenovela verii/Primele imagini cu atacul interlopului Bodi asupra Biancăi Drăgușanu! Chiar nu-l oprește nimeni pe acest individ?

Telenovela verii/Primele imagini cu atacul interlopului Bodi asupra Biancăi Drăgușanu! Chiar nu-l oprește nimeni pe acest individ?

Cu scântei a fost ultima întâlnire dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, când diva abia a scăpat de insistențele și, la un moment dat, chiar de furia fostului soț! Blonda s-a furișat pe ușa deschisă întâmplător de o angajată a salonului de unghii unde era încolțită și a zbughit-o în mașină. Și acolo a fost circ, dar a reușit să demareze. Cancan.ro are întreaga poveste.

Că Alex nu va renunța așa de ușor la ea știa, probabil, dar nici prin cap nu i-ar fi trecut Biancăi că omul pe care l-a iubit va face un adevărat circ în plină stradă, mânat de o gelozie excesivă, după ce a aflat că se va mărita cu Bădălău. S-a întâmplat chiar în prima zi a săptămânii, când Bianca s-a dus, liniștită, la salon pentru a-și face unghiile, în zona Piața Romană. S-a așezat pe scaun și a dat check-in pe Instagram. Mare greșeală! Alex Bodi, care, probabil, e atent la tot și la toate, a văzut și, imediat, a ”luat-o” pe rețeaua de socializare. I-a transmis că vine s-o vadă, dar ea a refuzat. Atunci a sunat-o! Degeaba, diva nici nu i-a răspuns.
Bianca Drăgușanu, Bianca Drăgușanu, „talonată” îndeaproape de Alex Bodi, pe care încearcă să-l tempereze Andreea Tonciu

Bodi i-a cerut Biancăi să nu se mărite cu Bădălău

Dar Bodi avea să aplice o altă stratagemă. A sunat la salon, pe numărul fix, a spus că este un client și a cerut-o pe Bianca. Discuția a durat câteva secunde, pentru că fosta lui soție l-a refuzat mereu și a dat să închidă. A auzit, în finalul convorbirii: ”Vin!” I-a răspuns scurt, ”Nu”, și a închis. Puțin a durat până când Alex Bodi s-a prezentat, val-vârtej, la salon.

A prins-o în curte și a luat-o tare. I-a spus că nu o lasă să se mărite cu Gabi Bădălău. Fără argumente: ”Pentru că așa vreau eu!” .

Andreea Tonciu, martor la confruntare

Bianca a tot încercat, în acest timp, să fugă la mașină, dar ușa de la ieșirea din spate, spre stradă, era închisă. Avea să aibă noroc, în aproximativ jumătate de oră în care Bodi a tunat și a fulgerat, de față chiar și cu Andreea Tonciu, întâmplător și ea la salon pentru o ședință.

O angajată de acolo a ieșit, iar de momentul prielnic a profitat Bianca. S-a strecurat imediat, a fugit la mașină și a blocat ușile. Bodi nu s-a lăsat. S-a prins de portieră și i-a cerut, de mai multe ori, cu glas ridicat, să deschidă geamul.
 
Alex Bodi s-a agățat, la un moment dat, de portieră, dar Bianca nu a oprit

Bodi s-a agățat de mașină, iar Bianca a plecat cu el târâș

”Nu vezi că ne filmează?”, a strigat afaceristul, la un moment dat. Fără succes. Mașina s-a urnit. Bianca a dat, ușor, cu spatele, după care s-a ”avântat” în șosea. Cu Bodi prins de portieră și alergând ușor. Până când și-a dat seama că nu mai are nicio șansă să meargă așa, târâș, astfel că s-a desprins. Și-a privit fosta soție cum dispare, disperat că nu o va putea convinge să anuleze nunta cu Gabi Bădălău. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

4 De citit...

5 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!