„Tensiunile și-au spus cuvântul”/De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova/Ce rol a avut Mădălina Ghenea

„Tensiunile și-au spus cuvântul”/De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova/Ce rol a avut Mădălina Ghenea

Alex Bodi și Daria Radionova nu s-au despărțit doar pe Instagram, așa cum vă arătam, de altfel, acum câteva zile, ci de-a binelea. Confirmarea “oficială” a separării a venit chiar de la fostul soț al Biancăi Drăgușanu, care a făcut declarații pentru Cancan.ro.

Alex Bodi s-ar fi despărțit de Daria Radionova în urma unor episoade de gelozie. Omul de afaceri nu ar mai fi rezistat și i-a spus adio frumoasei Daria.

Cancan.ro a luat legătura cu afaceristul din Mediaș pentru a afla detalii despre relația tocmai încheiată cu Daria Radionova, după un an și trei luni. Reamintim că Alex Bodi a venit pentru prima dată în România cu șatena chiar în primele zile din luna noiembrie 2020, după despărțirea-fulger de Bianca Drăgușanu.

Daria Radionova s-a despărțit de Alex Bodi (sursă Foto: Instagram)

Daria Radionova a fost alături de afacerist în ultimele luni, când acesta s-a aflat în arest la domiciliu. Deși se pregăteau de nuntă și de numeroase vacanțe în lumea largă, Alex Bodi a decis să rupă orice legătură cu moldoveanca din Londra. Mai mult, cei doi nu se mai urmăresc nici pe rețelele de socializare.

„Ne-am despărțit acum două săptămâni, fără să ne mai certăm sau ceva de genul. Trec printr-o perioadă mai agitată a vieții mele și cred că tensiunile și-au spus cuvântul. E o femeie foarte OK și îi mulțumesc că a fost lângă mine în momentele respective. Nu ne mai urmărim (pe Instagram, n.r.) pentru că nu are sens, suntem fiecare cu viața lui”, a declarat Alex Bodi pentru Cancan.ro.

Mădălina Ghenea, motiv de despărțire între Daria și Alex Bodi?!

Afaceristul ar fi avut des scene de gelozie din partea Dariei Radionova, ultima punând capac relației de amor dintre ei. Șatena ar fi fost geloasă inclusiv pe Mădălina Ghenea, deși afaceristul nu o cunoaște personal. Certurile dintre ei s-ar fi amplificat după ce Alex Bodi a început să o urmărească pe Instagram pe frumoasa actriță stabilită în Italia, ba chiar i-a dat și câteva aprecieri la pozele îndrăznețe de pe internet. 

Mădălina Ghenea, în „vizorul” lui Alex Bodi (sursa foto: Instagram)

Cancan.ro a aflat că milionarul nu are, încă, o relație de prietenie cu Mădălina Ghenea, însă consideră că este o femeie cu multe atuuri.

„Referitor la Mădălina Ghenea, sunt un bărbat liber momentan. Doar o urmăresc, pentru că este o femeie superbă și cred că o urmăresc o mulțime de bărbați, deci nu e nimic ieșit din comun!”, a mai declarat Alex Bodi, pentru Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu, în relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova

CANCAN.RO a aflat că fosta soție a afaceristului ear fi fost motiv de ceartă între el și Daria, după ce șatena ar fi invocat-o pe divă în discuțiile lor, din cauza geloziei.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost împreună aproape trei ani, timp în care au vizitat cele mai frumoase locuri din lume. Au fost însă și momente pline de tensiune, bătăi și certuri atât în public, cât și acasă.

Alex Bodi, la una dintre înfățișările la judecată

Afaceristul s-ar fi refugiat în brațele Dariei Radionova la fiecare ceartă serioasă cu Bianca, iar, până la urmă, a decis să vină cu șatena în România, după o ultimă dispută cu blonda. Momentul nu a fost chiar cel mai bine ales, pentru că DIICOT a descins la locuința din zona Tunari a lui Bodi, care a fost arestat preventiv, iar ulterior plasat în arest la domiciliu într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu neagă acuzațiile și speră să iasă cât mai curând din situația care i-a afectat imaginea, promițând dovezi pentru stabilirea adevărului.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Sunt acri strugurii / Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”

2 Făbricuța de tutișoare a României / Azi, Dana Budeanu, de care a ajuns să râdă și Mândruță!

3 În România nimic nu este întâmplător...

4 ULTIMA ORĂ Procurorii și polițiștii au constatat că lipsesc multe buletine de vot de la alegerile locale din S…

5 Telenovelă locală / „Împăratul înghețatei” din România, super-petrecere pe yacht cu „Prințesa prăjiturilor” de l…