Uite ce MARMOTĂ are Cioloș în Guvern!

Unul dintre miniştrii lui Dacian Cioloş a fost surprins în ipostaze incredibile. Şi nu orice ministru. Chiar cel al finanţelor. Paparazzi de la cancan au prins-o pe doamna de la finanţe în compania unui prieten vechi. 

Şocantă nu a fost întâlnirea întâlnirea în sine cu un prieten, ci ţinuta doamnei ministru. Aceasta s-a întâlnit, în salonul de fumători din barul hotelului Marriott, cu un bun prieten, de profesie avocat. Doamna Dragu a râs ca o adolescentă la glumele avocatului şi la un moment dat şi-a aprins o ţigară, fiind foarte încântată de întâlnirea avută. Ţigara a fost aprinsă de domnul avocat, foarte fericit de ţinuta sexy a doamnei Dragu. O fustă scurtă, de asemenea foarte atrăgătoare.  În ciuda comportamentului extrem de afectuos al celor doi, chiar intim pe alocuri, excludem din start orice relație de altă natură decât profesională sau pur amicală. Ar fi și culmea, pentru că amândoi sunt căsătoriți, iar oamenii căsătoriți nu fac din astea, că doar se jură în biserică să nu.

Distinsul avocat are o nevastă însărcinată în luna a opta cu care locuiește, de altfel, chiar vizavi de hotelul unde s-a văzut cu doamna Dragu. Ministrul Finanțelor, pe de altă parte, are un soț ca-n visul oricărei femei. Marius Dragu are pătrățele ca actorii de Hollywood, este antrenor de înot la o piscină din Bruxelles și face numeroase sporturi, chiar de performanță. Soțul doamnei Dragu a participat inclusiv la ”Iron Man România”.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

3 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

4 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

5 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…